.

Lisa Live

Stel online je interieurvraag

Aan Lisa, onze interieurarchitect

Wil je wat weten over kleur, indeling, trends, sfeer of combinatie? Elke eerste vrijdag van de maand zullen we je vraag meenemen tijdens Lisa Live op onze Instagram.

  • Kleur advies
  • Meubel advies
  • Deskundig interieuradvies op maat
  • Stuur foto’s van je interieur

MEER INSPIRATIE NODIG?

Wooninspiratie bij De Ruijtermeubel

Ben je toe aan een nieuw interieur? Ga je verhuizen of kan je huidige woonstijl een upgrade gebruiken? Dan zit je hier goed! Want zowel bij ons in de showroom als online vind je alles op het gebied van wooninspiratie, woontrends, stijlen en tips. De wooninspiratie vind je ook in onze blogs. Deze worden geschreven door onze interieurexperts Conny en Lisa.

Wooninspiratie blog van Conny en Lisa

Conny werkt als inkoper en interieurdesigner bij De Ruijtermeubel. Ze heeft een inspirerende en creatieve kijk op het interieur en zoekt graag de grens van mogelijkheden op. Zo probeert ze het ideale interieur te creëren.
Lisa geeft bij ons in de winkel interieuradvies, maar heeft ook haar eigen interieurbedrijf. Volgens haar is niets zo persoonlijk als een interieur. Daarom probeert ze er altijd een warm en compleet geheel ervan te maken.

Conny en Lisa zijn voor hun werk altijd op zoek naar de nieuwste woontrends. Deze verwerken zij in de blogs op onze website, zodat jij ook wooninspiratie op kan doen. Hierdoor bevatten onze blogs altijd de nieuwste en populairste trends van het moment. Elke interieurstijl komt voorbij, van klassiek, Scandinavisch tot industrieel. Hierdoor zie je meteen welke woonstijl bij jou past en welke niet, waardoor je nog gerichter naar inspiratie kan zoeken. Bovendien worden er in de blogs ook nog tips en trucs gegeven over hoe je de huidige trends heel makkelijk in jouw interieur kan verwerken. Zo heb je in een handomdraai een interieur die er helemaal bij hoort!

Al je favoriete items bij elkaar

De blogs zorgen ook voor de nodige inspiratie voor wanneer je gaat verhuizen of verbouwen en een geheel nieuw interieur wilt. Door de vele foto’s en moodboards met vaak producten uit de winkel, doe je niet alleen inspiratie op, maar kan je de meubels ook meteen toevoegen aan je favorieten. Dit doe je door naar de productpagina van het meubel te gaan en daar op het hartje onder de tekst te klikken. Op deze manier verzamel je een lijstje met al jouw wooninspiratie. Dit is een fijn overzicht, die je overigens ook mee naar de winkel kunt nemen. Daarnaast kan je ook een offerte opvragen. Zo weet je meteen of jouw inspiratie binnen jouw budget valt.

Wil je nog meer wooninspiratie opdoen? Volg ons dan op FacebookInstagram en Pinterest. Zeker het laatste platform barst van de inspiratie. Hier hebben we de afbeeldingen gesorteerd op kleur, stijl en soort. Dus of je nou op zoek bent naar een bank, groene items of iets in de industriële stijl, op onze sociale media vind je dat zeker!

Deel je wooninspiratie in een interieuradvies

Heb je de nodige inspiratie opgedaan, maar zit je toch nog met vragen? Dan kan je een vrijblijvend interieuradvies inplannen. Deze worden gedaan door Lisa en Conny. Zij zijn heel benieuwd naar jouw wooninspiratie en willen dit graag uitwerken tot een mooi en nieuw interieur, die voldoet aan al jouw eisen. Mocht je na het advies meteen al jouw meubels willen halen? Dan kan dat! Het advies wordt namelijk in de winkel gehouden, dus je kan je inspiratie meteen werkelijkheid maken. Maar ook als je nog een extra rondje wooninspiratie nodig hebt, dan kan dat. In onze showroom kan je namelijk ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!