fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Pagina: 1 / 8

Waarom een fauteuil?

Een fauteuil kopen heeft meerdere voordelen. Allereerst neemt deze stoel weinig ruimte in. Daarmee is het dus ideaal voor in kleinere woonkamers. Heb je een kleinere woonkamer? Dan is het ideaal om te kiezen voor een kleinere bank én een stoel. Het kan namelijk erg fijn zijn om een zitplaats te hebben die je kan verplaatsen. Soms wil je namelijk dichter bij elkaar zitten en soms moet je plek maken voor meerdere bezoekers. Een ander voordeel van een fauteuil is dat ze meerdere functies hebben. Zo kun je kiezen voor een relaxfauteuil, een draaifauteuil, een stoel met ‘sta op’ functie of eentje met een trendy design. Daarnaast werkt deze stoel ook als eyecatcher in je interieur.

Welke fauteuils hebben we in de winkel?

In de winkel hebben wij verschillende stijlen en uitvoeringen staan. Doordat er zoveel mogelijkheden zijn, is het soms best lastig kiezen. Want wat past bij jou? Ga je voor een van de trendy fauteuils of heb je liever eentje die perfect is voor de ultieme ontspanning? Bovendien moet het ook nog eens passen bij jouw huidige interieur. Ga je het matchen met de bank of kies je voor een andere stof of kleur? Al deze vragen maken de zoektocht naar de perfecte fauteuil niet makkelijker. Toch geven de antwoorden op deze vragen een duidelijk beeld over welke fauteuil het best past bij jou in huis.

Extra ontspanning met een relaxfauteuil

Relaxfauteuils zijn ideaal voor als je op zoek bent naar een stoel waar je heerlijk in kunt ontspannen. Deze stoelen zijn namelijk zo gemaakt dat het zitcomfort optimaal is. Zo kunnen de stoelen worden gekanteld, waardoor je heerlijk kunt ontspannen. Sommige kunnen zelfs zo gekanteld worden dat je in de ‘hart-balans’ stand komt. Deze stand houdt in dat je voeten en hart in een denkbeeldige horizontale lijn liggen. Hierdoor wordt het hart minder belast en dat wordt als rustgevend ervaren.
Daarnaast zijn er relaxfauteuils die geleverd worden met een sta-op functie. Deze functie zorgt ervoor dat de stoel in een houding komt te staan waardoor je makkelijk uit de stoel op kunt staan.

Kom langs in de winkel

Zoals je ziet, zijn er een hele hoop keuzes te maken voor de fauteuil die je wilt. Ga je voor eentje die past bij de bank? Ga je voor een relaxfauteuil? Of je het antwoord nou weet of niet, een bezoekje aan onze winkel kan altijd helpen. Hier kun je inspiratie opdoen of meteen de fauteuil kopen die je wilt. Bovendien helpen onze verkopers je graag met het beantwoorden van al je vragen over deze stoelen. Daarnaast is het mogelijk om een interieuradvies in te plannen, zodat je alle tips en trucs krijgt over het plaatsen van een fauteuil bij jou in huis. Overigens is een bezoekje aan onze winkel ook leuk voor inspiratie op het gebied van wonen, kleuren en trends.