.

3D interieuradvies

Dankzij het vakkundig vermogen van onze adviseurs is het mogelijk om ieder detail in jouw droomhuis te visualiseren! Het programma waar onze adviseurs mee werken geeft alle mogelijkheden om alles naar eigen wens te ontwerpen. Via onze media bibliotheek kunnen wij iedere model van alle meubels en accessoires in een keer uploaden in de tekening. Daarnaast kunnen wij met deze 3D visualisatie techniek ook nieuwe modellen creëren om alles naar jouw visie aan te passen.

Design nu je droomhuis in 3D!

Zodra het model compleet is, kan je zelf een tour nemen in de indeling. Door jouw huis lopen, foto`s uit bepaalde hoeken nemen en vanaf een bovenaanzicht jouw vloerplan vastleggen. Daarnaast kan er ook een meubeladvies blad opgemaakt- en gedeeld worden op verzoek. Hierbij wordt een verzameling gemaakt van alle producten die passen bij jouw indeling, stijl en persoonlijkheid.

3D interieuradvies

Ontdek hoe een 3D advies er bij jou thuis uit kan zien

Onze adviseurs werken met diverse programma’s

Plan uw afspraak

Liever een 2D advies? Klik dan hier

Onze 3D interieuradviseurs

We hebben een fantastisch team van interieuradviseurs die staan te popelen om jou te helpen!

Onze adviseurs zijn bedreven in verschillende geavanceerde 3D-ontwerpprogramma’s, waarmee ze jouw visie tot leven kunnen brengen en een helder beeld kunnen geven van hoe jouw ideale interieur eruit zal zien.

Lisa
Conny

Hoe werkt een 3D interieuradvies?

Onderaan de site kan je een intake afspraak maken met een van onze adviseurs. Tijdens de intake gesprek in onze woonwinkel in Cruquius zal er gekeken worden er door vragen en voorbeelden een idee gevormd naar jouw persoonlijkheid en stijl. Tijdens dit gesprek kan je een keuze maken voor een 2D- of 3D tekening.

  • Realistisch 3D-model gemaakt door interieuradviseurs met technische schetsprogramma’s
  • Mogelijkheid om jouw wensen te zien omgezet in een 3D-model
  • Krijg een kijkje in je eigen fantasie door het 3D-model
De Ruijtermeubel pand schuin
Is een 3D advies gratis?

Het eerste gesprek voor een 3D advies is gratis. De kosten daarna voor het op maat laten maken van een 3D model voor een vervolggesprek is € 500,- euro. Deze kosten vervallen als er na aanleiding van het advies een order wordt opgesteld van minimaal € 5.000,- euro. Het 2D advies zal gratis blijven ongeacht de order. Bespreek de opties met een van onze adviseurs tijdens een intake gesprek.

Hoe bereid ik mij voor?
  • Delen van video’s van jouw indeling
  • Delen van foto’s van jouw inrichting
  • Delen van alle afmetingen (ook deuren, ramen en andere elementen in het huis)
  • Eventueel een moodboard of inspiratie van jouw stijl
  • Alles wat mogelijk onze adviseurs een idee geeft van wie jij bent!

Voor vragen of andere toevoegingen over onze 3D interieuradvies mogelijkheden kan je [email protected] mailen. Bekijk onze andere vorm van interieuradvies als dat meer bij jouw situatie past!

Wat is het verschil voor een 2D en 3D advies?

2D advies biedt een platte, getekende weergave van een interieuradvies. Dit kan een goede basis bieden, maar voor een meer gedetailleerd en realistisch beeld is een 3D advies aan te raden. Met een 3D advies kun je het ontwerp in drie dimensies bekijken, waardoor je een nog beter begrip en een levensechter beeld krijgt van hoe het uiteindelijke resultaat eruit zal zien.

Voorbeeld 2d advies

Plan uw afspraak

Liever een 2D advies? Klik dan hier

Eindresultaat van een advies

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862