.

Van industrieel tot design meubelmerken: je vindt het bij De Ruijtermeubel

Op zoek naar wooninspiratie? Dan ben je bij De Ruijtermeubel aan het goede adres! Met 12.000 m2 en een grote hoeveelheid aan meubelmerken, hebben wij voor elke interieurstijl wat. Van Baenks tot Henders & Hazel en van Leolux tot Bert Plantagie, voor welk merk kom jij naar onze winkel op?

Meubelmerken waar je blij van wordt

Een van de merken die je bij De Ruijtermeubel vindt, is Baenks. Herken jij jezelf in de woorden stijlvol, verleidelijk en eigenzinnig? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij deze meubels. Baenks is een van onze design meubelmerken die een collectie heeft met stijlvolle eyecatchers. Het woonmerk produceert meubels van hoge kwaliteit. Hierdoor staan ze niet alleen leuk in huis, maar zitten ze ook ontzettend lekker. Tel daar de standaard 7 jaar garantie bij op en je bent verzekerd van jarenlang woonplezier!

Lekker wonen met INHOUSE

INHOUSE is een van de meubelmerken van De Ruijtermeubel met een uitgebreide collectie. Van hoekbanken tot fauteuils en van kasten tot tafels, bij dit merk vind je het allemaal. Bovendien kunnen veel meubels van INHOUSE naar eigen smaak en wens worden samengesteld. Hierdoor weet je zeker dat de meubels passen in jouw interieur. Bovendien kun je bij INHOUSE terecht voor veel verschillende interieurstijlen. Ga je liever voor stoer industrieel of ligt jouw voorkeur bij een Scandinavisch design? Wat jouw voorkeur ook is, INHOUSE is een van de meubelmerken waar je altijd slaagt!

Een eigen verdieping voor Henders & Hazel

Op onze 1e verdieping vind je, naast Superkeukens, ook het woonmerk Henders & Hazel. Bij dit woonmerk kun jij jouw hele interieur samenstellen. Dit meubelmerk heeft namelijk alles voor in huis. Van banken tot tafels en van kasten tot woonaccessoires, je vindt het allemaal bij Henders & Hazel. Het woonmerk volgt de trends nauw, waardoor elk meubel een mooie aanwinst is voor in huis. Verder zijn ook de meubels van dit meubelmerk naar eigen smaak en wens samen te stellen, waardoor jij altijd wat vindt wat past bij jou in huis!

Design meubelmerken bij De Ruijtermeubel

Ook voor design meubelmerken kun je bij De Ruijtermeubel terecht. Zo vind je bij ons bijvoorbeeld het bekende meubelmerk Leolux. Dit is veelzijdig en eigenzinnig merk dat diverse Design Awards gewonnen heeft. Niet gek, als je ziet wat voor prachtexemplaren dit meubelmerk bevat. Een van onze andere design meubelmerken is Bert Plantagie. Dit woonmerk barst van de mogelijkheden. Een pootje in een andere kleur of een bank bekleed in een paarse kleur? Bert Plantagie draait er zijn hand niet voor om. Kortom, heb jij jouw oog laten vallen op 1 van onze designmeubels? Kom dan zeker langs in de winkel.

Boek een interieuradvies

Heb jij zowel industrieel als design meubelmerken op het oog? Gaat jouw voorkeur uit naar een Scandinavisch woonmerk, maar ben je tegelijkertijd ook verliefd geworden op een fauteuil van een andere woonstijl? En weet je niet hoe je deze twee stijlen kunt combineren in jouw woonstijl? Boek dan een interieuradvies. Samen met een van onze deskundige interieuradviseurs wordt er gekeken hoe jij alles uit jouw interieur kunt halen. Bovendien worden al onze meubelmerken hierin meegenomen. Zo wordt het interieur van jouw dromen ontworpen.