Home / VT Wonen

VT Wonen

VT Wonen in jouw huis!

VT Wonen is een bekend multimedia merk. Van bladen tot tv programma`s, dit merk biedt het grootste platform voor interieurstyling in Nederland. Naast alle styling tips, adviezen en entertainment bieden ze nu ook eigen collecties aan.

VT Wonen: Een Stap naar Eigen Collectie

VT Wonen, het toonaangevende Nederlandse woon- en lifestylemerk, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een geliefd tijdschrift tot een veelzijdig platform dat inspiratie biedt voor huisinrichting en interieurdesign. Wat begon als een bron van ideeën en trends, is nu uitgegroeid tot een merk dat niet alleen adviseert, maar ook actief bijdraagt aan de inrichting van woningen door middel van hun eigen collectie.

De VT Wonen collectie

In een natuurlijke evolutie van het merk hebben ze nu een eigen collectie geïntroduceerd. Deze collectie, bestaande uit meubels, woonaccessoires en decoratieve items, is een directe weerspiegeling van de stijl en filosofie die het merk al decennia lang uitdraagt. De collectie is ontworpen om veelzijdig en toegankelijk te zijn, met stukken die moeiteloos in verschillende interieurstijlen passen.

VT Wonen bij de Ruijtermeubel

Ook wij bij de Ruijtermeubel zijn helemaal weg van de inspiratie en ideeën die ze delen op het gebied van interieur.  Het is een grote inspiratiebron voor ons en helpt ons vaak om een beter plaatje te schetsen bij een interieuradvies. Plan daarom nu een afspraak en ontdek wat de VT Wonen collectie voor jouw interieur kan betekenen.

 

VT Wonen collectie design interieur de ruijter
  Filteren

  3

  VT Wonen

  Eetkamerbank Couple

  vanaf: 749,-
  VT Wonen

  Eetkamerstoel Cape

  vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,-.Huidige prijs is: €99,95.
  VT Wonen

  Eettafel Ellips

  vanaf: 1.599,-