Hulsta meubels

Duurzaamheid, degelijkheid en de hoogste kwaliteit, dat is waar Hülsta al decennialang voor staat. De flexibele, unieke en toch duidelijk herkenbare meubels van dit Duitse merk blinken allemaal uit in hun vele toepassingsmogelijkheden en uitgebreide keuze in maatvoering. Jarenlang woonplezier in elk interieur.

Niet alleen de verschillende kastsystemen en wandmeubels maken maatwerk mogelijk, maar ook de uitgebreide keuze aan functionaliteiten, vormen, afmetingen, materialen en kleurcombinaties. Van kersenhout voor een klassieke uitstraling tot hoogglans wit laqué met chroom voor een meer moderne sfeer. Wil je liever een wat meer expressieve houtsoort? Of frontjes van glas? Zoveel wensen, zoveel mogelijkheden! Met een meubel van Hülsta heb je echt waar voor je geld. Het past met zijn vele keuzemogelijkheden in elk interieur en zorgt door de duurzaamheid en kwaliteit voor jarenlang woonplezier.

Geef je creativiteit de ruimte met Now!

Speciaal voor wie de voorkeur geeft aan een wat meer trendy uitstraling heeft het Duitse merk het label Now! ontwikkeld. Dit hippe modulaire woonprogramma biedt meubels met frisse kleurcombinaties, die echt helemaal van nu zijn en uitstekend passen in een jong en modern interieur. Ook al omdat de meubels multifunctioneel zijn, veel gebruiksgemak bieden en ideaal zijn voor de wat kleinere huishoudens. Een wandmeubel kan bijvoorbeeld ook heel goed dienstdoen als plek, om aan te werken of eten. Je kunt de verschillende modules niet alleen neerzetten, maar ook ophangen en stapelen, waardoor eindeloos variëren en herinrichten een kleine moeite is. Met de elementen van Now! laat je jouw persoonlijkheid en creativiteit in je interieur tot leven komen.

De allerhoogste kwaliteit in systeemmeubelen

Zoek je een meubel voor de woonkamer, eetkamer of hal? Of het nu gaat om een wandkast, vitrinekast, dressoir, tv-kast, lowboard of aanbouwwand, de kast van je keuze is altijd stijlvol en tijdloos en wordt bovendien uitgebreid getest om te voldoen aan de allerhoogste eisen. Het merk is dan ook geheel terecht de wereldwijde maatstaf voor systeemmeubelen van de allerhoogste kwaliteit en biedt regelrechte eyecatchers voor je interieur.

Gratis 3D ontwerp voor optimaal maatwerk

Kies ook voor Duitse duurzaamheid en kwaliteit en laat je in onze winkel inspireren door de talrijke mogelijkheden van de verschillende Hülsta programma’s. Wij beschikken over een uitgebreide collectie van dit excellente designmerk. Vind je het moeilijk, om uit die talloze varianten, afmetingen, kleuren en opties de juiste keuzes te maken? Maak dan eens een geheel vrijblijvende afspraak voor advies op maat met een 3D ontwerp. Met behulp van het door Hülsta ontwikkelde tekenprogramma en de door jou meegebrachte maattekeningen zijn onze gespecialiseerde adviseurs in staat heel eenvoudig elke gewenste samenstelling en afmeting in jouw interieur in te tekenen. Kijk anders even op online Hülsta tekenafspraak, om te lezen hoe dat werkt. En maak dan gelijk een afspraak voor uitgebreide informatie over de ideale Hülsta meubel op maat voor jouw interieur.

Onze Hulsta collectie:

Hülsta

Lowboard Now Vision

vanaf: 1.066,-
Hülsta

Wandkast NOW! Time

vanaf: 3.317,-
Hülsta

Lowboard Gentis

vanaf: 2.272,-
Hülsta

Dressoir Tetrim

vanaf: 3.322,-
Hülsta

Vitrinekast Tetrim

vanaf: 3.473,-
Hülsta

Now Vision wandcombinatie

vanaf: 2.948,-
Hülsta

Wandcombinatie Now Vision

vanaf: 1.882,-
Hülsta

Vitrinekast Now! Vision

vanaf: 1.035,-
Hülsta

Vitrinekast Now Easy

vanaf: 810,-
Hülsta

Wandcombinatie Now Easy

vanaf: 1.650,-
Hülsta

Dressoir Now Easy

vanaf: 1.652,-
Hülsta

Wandkast Neo

vanaf: 9.087,-

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862