Hülsta

Now Vision wandcombinatie

vanaf: 3.670,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken
Materiaal

Kernnoten/lak

Kleur

Grijs

Afmeting (hxbxd)

214 x 360 x 42 cm

Uitvoering

Div. elementen Vision

cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Now Vision wandcombinatie: dit is van alle markten thuis!

Now Vision wandcombinatie het design voor jou! Met visies kun je de wereld veranderen of op zijn minst je woonkamer helemaal restylen. Onze tip: combineer NOW! met de spullen die je al hebt. NOW! Vision is als een goede vriend: beminnelijk, eigenzinnig en altijd trouw. Bovendien kun je spannende elementen en accenten toevoegen of juist echte klassiekers creëren, de meubelen blijven altijd combineerbaar. Ook voor het geval dat je een singlewoning verandert in een thuis-voor-twee. Hoe je jullie toekomst vormgeeft, ligt helemaal aan jou!

Designmeubelen uit Duitsland

Now! By Hülsta staat voor betrouwbare kwaliteitsmeubelen. De collectie wordt in een van de grootste meubelfabrieken in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen. De collectie bestaat uit diverse programma’s voor de woonkamer en de eetkamer. Alle NOW! programma’s hebben een ding gemeen: ze worden geproduceerd uit eerlijke en hoogwaardige materialen zoals echt hout, echt fineer en milieuvriendelijke lakken.

Boek jouw persoonlijke afspraak

Weet je wat je mooi vindt, maar twijfel je nog over de maten, kleuren of misschien de indeling? Of wil je een andere Now Vision wandcombinatie? Maak dan snel, gratis en vrijblijvend een afspraak met één van onze Hülsta-adviseurs. En ontwerp jouw Hülsta Now Vision wandcombinatie!


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget