Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10593 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Twijfel je over de perfecte verfkleur? Heb je een leuke hoekbank op het oog maar weet je niet hoe je deze in jouw living kunt plaatsen? Of wil je graag meer eenheid en rust in huis? Dan is een interieuradvies echt iets voor jou!

Onze interieurarchitecten luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies. Met hun uitgebreide kennis en jarenlange ervaring op het gebied van wonen en interieur helpen ze jouw droominterieur te verwezenlijken.

Waarom een interieuradvies bij de Ruijtermeubel? 

 • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten 
 • Deskundig interieuradvies op maat 
 • Inzicht in jouw woonwensen en stijl
 • Kleuronderzoek
 • 12000 m2 collectie met verschillende woonbelevingen 
 • Actuele woonstijlen binnen elk budget

Hoe werkt een interieuradvies?

Een adviesgesprek duurt 60 minuten. In dit gesprek kun je allerlei vragen stellen over bijvoorbeeld de indeling van een bepaalde woonruimte, kleurgebruik, materiaalkeuze of de combinatie van gekozen meubels in je interieur. Om een zo’n goed mogelijk beeld te krijgen van jouw wensen vragen wij altijd of je voorbeelden mee kunt nemen. Dit kan een plattegrond van een nieuwbouwwoning zijn, foto’s van de huidige situatie en/of inspiratie/moodboards op bijvoorbeeld Pinterest. Onder het genot van een kopje koffie worden jouw ideeën en inspiratie vertaald naar jouw droominterieur. 

Wat voor soort interieuradvies kan ik krijgen?

 • Woonadvies 
 • Stijl en kleuronderzoek
 • Lichtplan
 • Hülsta designadvies
 • Compleet interieuradvies

Interieurarchitecten

Wij hebben twee geweldige professionele interieurarchitecten voor je klaar staan. Met hun opgebouwde kennis, ruime ervaring en frisse kijk, zijn zij in staat om altijd het beste in elk formaat woning naar boven te halen.
Ze stellen zichzelf graag aan je voor je. Klik op de foto voor meer informatie.

Conny

Lisa

Videoafspraak maken

U kunt een Videoafspraak maken met Lisa, ze is interieur Architect en geeft met alle plezier advies over uw interieur. Het mooiste is dat ze uw kamer (eventueel) kan zien die u wilt inrichten en hierdoor een persoonlijk advies kan geven. Heeft u andere vragen kunt u ze gerust stellen, plan uw videoafspraak in en richt uw nieuwe kamer in samen met Lisa!

2D of 3D interieuradvies

2D interieuradvies
Onze interieurarchitecten schetsen op basis van de meegebrachte plattegronden en de juiste afmetingen een tekening op schaal. Met miniatuurmodellen van diverse meubels krijg je vervolgens in de tekening de verschillende indelingsmogelijkheden te zien. Dat maakt het duidelijk, tastbaar en makkelijk om een indeling te kiezen die voor jou het fijnst aanvoelt. Zodra er een keuze is gemaakt, worden deze meubels in de schaaltekening aangebracht. Vervolgens worden ook de gewenste kleuren ingevuld die gaandeweg in het gesprek naar voren zijn gekomen. 

3D interieuradvies
Mocht je na het 2D interieuradvies nog steeds twijfelen of wil je juist dieper er op in gaan? Dan bieden onze interieurarchitecten een op maat gemaakt 3D ontwerp aan. Dit ontwerp wordt gemaakt in een speciaal 3D programma waardoor je direct visueel inzicht krijgt in jouw droominterieur. Dit adviesgesprek wordt doordeweeks gegeven en duurt ongeveer 2,5 uur. Tijdens dit gesprek gaan we nog dieper in op jouw woonwens. Naast een 3D ontwerp kunnen onze interieurarchitecten dit nog inzichtelijker maken d.m.v. persoonlijke moodboards over de sfeer en materialen, een concreet kleuradvies of juist een selectie van de (gekozen) producten.

3D interieuradvies Hülsta
Bij de Ruijtermeubel beschikken wij over een grote afdeling van dit mooie en kwalitatief hoogwaardige designmerk. De flexibele, unieke en toch duidelijk herkenbare meubels van dit Duitse merk blinken stuk voor stuk uit in hun vele toepassingsmogelijkheden en uitgebreide keuzes. Op basis van de meegebrachte afmetingen en foto’s van de woonruimte, jouw wensen en keuzes uit de vele mogelijkheden van dit merk, wordt er door ons vakkundig team een compleet 3D ontwerp op maat gemaakt. Dit advies duurt 1,5 uur.

Vakkundig team Hülsta

Wij hebben een professioneel team van vakkundige voor je klaar staan. Met hun innovatieve inzicht en kennis van dit hoogwaardige designmerk, tekenen zij de gekozen meubels in een speciaal daar voor ontwikkeld 3D-programma.
Klik op de foto om een afspraak te maken met één van onze adviseurs.

merk hulsta

Vakkundig team Hulsta

Inspiratie opdoen? Bekijk hier onze moodboards op Pinterest.