fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken


De voordelen van een compleet interieur

Een interieur moet bij elkaar passen, maar om dit voor elkaar te krijgen, ben je soms lang bezig. Er zijn zoveel verschillende kasten, dressoirs, salontafels en eettafels. Hoe weet je zeker dat wanneer deze meubels bij jou in de woonkamer staan, goed bij elkaar passen? De kleur van het hout kan net één tint verschillen. Ook de maat van de ene kast kan verschillen met die van de andere kast. Het liefst heb je dit allemaal een beetje hetzelfde. Met een compleet interieur ben je daar ook van verzekerd. Deze meubels zijn namelijk allemaal in dezelfde stijl gemaakt. Zo is er geen verschil in de houtkleur en zijn de meubels qua maat op elkaar afgestemd. Bovendien zorgt het aanschaffen van een complete meubel set voor minder stress. Je hoeft immers niet verschillende winkels in en uit om passende meubels te vinden, maar bent na een bezoekje bij de Ruijtermeubel klaar. Ideaal, toch?

Voor elke woonstijl een compleet interieur

Het maakt niet uit welke woonstijl jouw hart harder laat kloppen, wan er is altijd een passend compleet interieur voor te vinden. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een compleet industrieel interieur? Neem dan een kijkje bij het woonprogramma Montani. Dit woonprogramma bestaat uit zes meubels die perfect passen in een industrieel interieur. Ben je fan van design? Ook daarvoor is een meubelprogramma te vinden. Maar ook als je liever een romantisch of landelijk interieur hebt, ben je bij de Ruijtermeubel aan het juiste adres!

Geef je interieur een speels effect

Heb je liever niet al je meubels in dezelfde (hout)kleur. Ook dan kan een complete woonkamer set nog steeds wat voor jou zijn. Je hoeft een compleet interieur namelijk niet in dezelfde kleur te kopen. Voor een speels effect kun je een woonprogramma in verschillende kleuren kopen. Door twee kleuren te kiezen die dicht bij elkaar liggen of passen bij de kleuren in je woonkamer, zorg je toch nog voor eenheid en rust, maar is je complete interieur wel wat speelser.

Een selectie kiezen

Wil je geen compleet interieur kopen, omdat je alleen op zoek bent naar een paar meubels? Ook dan kan een complete woonkamer set van pas komen. Je hoeft namelijk niet alle meubels in een woonprogramma te kopen. Het is ook mogelijk om alleen die salontafel en eettafel te kopen. Of kies voor de dressoir en buffetkast. Ook dit scheelt tijd en stress. Je hoeft immers niet meerdere winkels te bezoeken om die paar meubels te vinden, maar één bezoek aan de Ruijtermeubel is al genoeg. Door een deel van een compleet interieur te kopen, heb je nog steeds meubels die bij elkaar passen. Dit maakt je woonkamer helemaal af.

Voor elk wat wils

Een compleet woonkamer interieur kopen, biedt voor ieder wat wils. Het maakt niet uit welke woonstijl je favoriet is of welke meubels je wilt. Er is altijd een woonprogramma die past bij jouw wensen en behoeften. Toch kan het aanbod ervoor zorgen dat je door alle bomen het bos niet meer ziet en er dus niet uit kan komen welk compleet interieur het best past in jouw woonkamer. Daarom nodigen we je uit bij ons in de showroom. Onze verkopers helpen je graag bij het zoeken en kiezen van jouw favoriete complete interieur. Zo weet je zeker dat je het interieur hebt dat het best past bij jou in huis. Bovendien kun je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!