Bij de Ruijtermeubel beschikken wij over een grote afdeling van het mooie en kwalitatief hoogwaardige designmerk Hülsta. Hier krijg je een goede indruk van wat dit merk allemaal te bieden heeft. Met de wandopstellingen van Hülsta kun je namelijk echt alle kanten op qua afmetingen, toepassingsmogelijkheden, materialen, bijzondere opties en kleurcombinaties. De verschillende kastsystemen maken maatwerk daadwerkelijk mogelijk.

3-D ontwerp op maat

Daarom is het fijn om te weten, dat ons team van vakkundige medewerkers niet alleen heel veel kennis van dit merk en zijn mogelijkheden heeft, maar ook beschikt over het Hülsta tekenprogramma. Een ideaal hulpmiddel, waarmee zij heel eenvoudig elke gewenste samenstelling en afmeting in jouw interieur kunnen intekenen. Heb je een Hülsta kast op het oog en wil je graag weten, hoe deze in jouw huis zou passen? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een anderhalf uur durend tekengesprek met een van onze specialisten. Op basis van de meegebrachte afmetingen en foto’s van de woonruimte, jouw wensen en keuzes uit de vele mogelijkheden maken zij een compleet 3-D ontwerp.

MAAK VRIJBLIJVEND EEN AFSPRAAK VOOR EEN ONTWERP OP MAAT

Het ontwerp geeft je een goed beeld van het uiteindelijke resultaat. Uiteraard krijg je deze tekening aan het eind van het gesprek mee, om thuis nog eens rustig te bekijken hoe de wandopstelling in jouw interieur zal staan. Reserveer vandaag nog zo’n geheel vrijblijvend tekengesprek via onze online afspraakmodule. Onze Hülsta specialisten helpen je graag de kast samen te stellen, die perfect past bij jouw wensen.