Hülsta

Wandkast Neo 980009

vanaf: 8.101,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken
Materiaal

Hout

Kleur

Wit

Uitvoering

980009

Materiaal

Hout

Afwerking

Hoogglans, Lak

Kleur

Grijs, Kernnoten, Natuurlijk eiken, Puurwit, Wit, Zijdegrijs

Led-verlichting

Optioneel

Energielabel

A, A+, A++

Extra opties

CD-indeling voor laden, DVD/Blu-Ray-indeling voor laden, Flatscreenhouder, Glazen opzetelement voor TV, IR-repeaterset, LED-inbouwspot, Meervoudige contactdoos, Snoeruitsparingen, Subwoofer-bodemuitsparing, Tableau, TV-zuilen, USB-laadstation

Ook leverbaar

Dressoir, Highboard, Lowboard, Sideboard, Wandelement, Wandkast

cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Wandkast Neo: een individuele, flexibele en slimme kast!

Wandkast Neo is een designkast van het merk Hülsta. Bij het ontwerp van deze kast heeft het merk geprobeerd individualiteit opnieuw te definiëren. Zo heeft de kast bijvoorbeeld een uniek aanbouwsysteem in een moderne lak- en houtuitvoering en is er gebruik gemaakt van mooie glasdesigns. De Hülsta kast heeft daardoor een vrije sfeer. Immers, jij kan voor elk afmeting zelf bepalen hoe en waar je het gaat gebruiken. Afmeting, vormgeving en functionaliteit doen er niet doe. Dit is namelijk door jou en jou alleen te bepalen. Hierdoor ontstaat er een meubel die helemaal uniek is en altijd voldoet aan jouw wensen en behoeften.

Hülsta kast Neo bij De Ruijtermeubel

Deze Hülsta kast is onderdeel van het woonprogramma Neo. Hierdoor is de kast goed te combineren met de andere meubels. Samen zorgen ze voor een geheel in het interieur. Wandkast Neo bevrijdt daardoor het wonen van zijn klassieke ruimtebeperkingen. Het verbindt namelijk alle facetten van het leven en is daardoor de ideale kast om in huis te hebben.

Interieuradvies & inspiratie

Wil je meer weten over wandkast Neo of ben je benieuwd naar de andere meubels van Hülsta? Kom dan langs in de showroom. Onze verkopers staan klaar om jou te helpen. Bovendien kan je hier ook nog eens inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends! Wij beschikken over een uitgebreide collectie van dit excellente designmerk. Vind je het moeilijk, om uit die talloze varianten, afmetingen, kleuren en opties de juiste keuzes te maken? Maak dan eens een geheel vrijblijvende afspraak voor advies op maat met een 3D ontwerp. Met behulp van het door Hülsta ontwikkelde tekenprogramma en de door jou meegebrachte maattekeningen zijn onze gespecialiseerde adviseurs in staat heel eenvoudig elke gewenste samenstelling en afmeting in jouw interieur in te tekenen.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget