Hülsta

Wandcombinatie Now Vision

vanaf: 3.197,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken
Materiaal

Eiken/lak

Kleur

Wit

Afmeting (hxbxd)

211 x 211 x 52 cm

Uitvoering

Now!Vision elementen

cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Wandcombinatie NOW Vision: is van alle markten thuis!

Wandcombinatie Now Vision: met visies kun je de wereld veranderen of, op zijn minst, jouwwoonkamer helemaal restylen. Onze tip: combineer NOW! met de spullen die je al hebt. Deze wandcombinatie is als een goede vriend: beminnelijk, eigenzinnig en altijd trouw. Zo kun je spannende elementen en accenten toevoegen of echte klassiekers creëren. Wat je ook kiest, de meubels blijven altijd combineerbaar. Bovendien is de wancombinatie toekomstgericht. Of je nou gaat samenwonen of juist met minder man een huis deelt, de wandcombinatie past altijd! Speciaal voor wie de voorkeur geeft aan een wat meer trendy uitstraling heeft het Duitse merk het label Hulsta Now Time! ontwikkeld. Dit hippe modulaire woonprogramma biedt meubels met frisse kleurcombinaties, die echt helemaal van nu zijn en uitstekend passen in een jong en modern interieur. Ook al omdat de meubels multifunctioneel zijn, veel gebruiksgemak bieden en ideaal zijn voor de wat kleinere huishoudens.

Designmeubelen van Hülsta

Now! By Hülsta staat voor betrouwbare kwaliteitsmeubelen. De wandcombinatie Now Vision wordt in een van de grootste meubelfabrieken in Duitsland vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitseisen. De collectie bestaat uit diverse programma’s voor de woonkamer en de eetkamer. Toch hebben alle NOW! programma’s hebben een ding gemeen: ze worden geproduceerd uit eerlijke en hoogwaardige materialen zoals echt hout, echt fineer en milieuvriendelijke lakken.

Ontwerp jouw eigen designkast

Weet je wat je mooi vindt, maar twijfel je nog over de maten, kleuren of misschien de indeling? Maak dan snel, gratis en vrijblijvend een afspraak met één van onze Hülsta-adviseurs en ontwerp jouw Hülsta wandcombinatie Now Vision!


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget