Dôme Deco

Statue Ohrid

120,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken
Materiaal

Stoneware Ceramics

Kleur

Beige

Afmeting (hxbxd)

7,5 x 22 x 22 cm

Uitvoering

Finished matt

Materiaal

Keramiek

Kleur

Beige

Artikelnummer: 9127688

cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Statue Ohrid: Een symbool van stijl en verfijning

Het beeld van de Statue Ohrid is een kunstwerk dat de zintuigen prikkelt en de verbeelding stimuleert. Met zijn afgeronde kleuren, gemengde vormen, transparantie en imposante details, belichaamt de Statue Ohrid de kracht van design om een diepgaande indruk achter te laten. Dit beeld is niet zomaar een decoratiestuk! Het is een solide basis voor het creëren van een interieur dat grenzen doorbreekt en zich uitdrukt op nieuwe en krachtige manieren.

Een uitnodigende en verfijnde interieurstijl

De Statue Ohrid weerspiegelt de toenemende intensiteit van onze behoefte om te ontdekken en inspiratie te putten uit de hele wereld. Daarnaast is het een symbool van verlangen naar vernieuwing en een frisse start. De unieke combinaties van kleuren en texturen die Dôme Deco in dit kunstwerk heeft samengebracht, resulteren in een warme, uitnodigende en verfijnde interieurstijl. Bovendien is deze stijl perfect geschikt voor degenen die genieten van een ‘urban’ levensstijl met een vleugje luxe. Met het beeld Ohrid haal je niet alleen een prachtig decoratiestuk in huis, maar ook een uiting van jouw persoonlijke stijl en verfijning.

Een statement van luxe en stijl

De Statue Ohrid is meer dan alleen een beeld; het is een statement van luxe en stijl. Plaats dit kunstwerk in jouw interieur en laat het dienen als een bron van inspiratie en bewondering. Of je het nu in de woonkamer, de slaapkamer of een andere ruimte plaatst, het beeld Ohrid zal ongetwijfeld een gespreksonderwerp zijn en een blijvende indruk achterlaten op iedereen die het ziet. Het is een herinnering aan de kracht van design om onze leefomgeving te transformeren en onze emoties te beroeren. Met het beeld Ohrid breng je dus een vleugje kunst en verfijning in jouw wereld.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget