Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

Oktober is woonmaand bij De Ruijtermeubel! De ideale tijd, om op zoek te gaan naar de stijl, die echt bij je past. Profiteer deze hele maand dus van speciale aanbiedingen en mooie kortingen op banken, stoelen, tafels en kasten van diverse woonmerken.

Doe je tijdens deze woonmaand een aankoop bij ons, dan ontvang je een gratis woonaccessoire cheque*. Zo kan je op een later moment nog eens terugkomen voor de finishing touch in je interieur. Dat is nog eens lekker woonwinkelen!

*tot 10% van het aankoopbedrag

Heb je na het lezen van deze blog vragen aan interieurarchitect Lisa? Of wil je graag professioneel en onafhankelijk woonadvies op maat? Reserveer via onze online afspraakmodule een gratis en geheel vrijblijvend adviesuurtje van Lisa. Zij is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

INTERIEURARCHITECT LISA

Lisa Voet is een professioneel en onafhankelijk interieurarchitect, die klanten van De Ruijtermeubel helpt met gratis tips en woonadvies op maat. Met haar blogs deelt zij regelmatig haar kennis over het inrichten van je huis en de laatste woontrends.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer inspirerende woontips, de laatste woontrends of mooie acties missen? Meld je dan snel aan voor onze digitale nieuwsbrief.