Woonmaand pagina titel
woonmaand labels

Interieuradvies op maat

Tijdens de Oktober woonmaand gratis Interieuradvies op maat!
  • Persoonlijk advies van professionele
    interieuradviseurs
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbelevingen
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget

Maak een afspraak

Vrijdag avond geopend tot 20:30 

Oktober woonmaand staat elk jaar in het teken van aandacht en advies bij De Ruijtermeubel. Wil je rustig shoppen en de weekend drukte ontwijken? Kom dan langs op vrijdag avond.

Meer informatie over vrijdag avond woonshoppen 

interieuradviseur-lisa

Gratis
Interieuradvies

Interieuradvies op maat

Afspraak maken

Maand vol inspiratie

De ‘Woonmaand’ vindt al jaren in de maand oktober plaats.
Maar waarom? Oktober is de eerste maand na de zomer, een maand waar we (vrijwel) allemaal weer even moeten schakelen. Want of het nou een warme zomer is geweest of niet, het zomerse buitenleven maakt onherroepelijk plaats voor de herfstachtige maanden binnen. Het is daarom niet gek om deze maand te gebruiken, om van je huis weer een warm en fijn thuis te maken. Kijk eens naar je interieur. Is het nog naar je wens en smaak? Voelt het nog steeds goed? Kleine aanpassingen met nieuwe accessoires, kaarsen, een heerlijk vloerkleed, wat nieuwe kussens en een warme plaid op de bank zijn zo gedaan. Maar je kunt het ook groter aanpakken. Een andere kleur op de muren, nieuwe meubels of een volledig nieuwe indeling. Tijdens de Oktober Woonmaand is er overal genoeg inspiratie te vinden en niets is te gek!

Oktober

1 t/m 3 oktober
Second Home beurs
Jaarbeurs Utrecht

4 t/m 10 oktober
International Wallpaper week 2021
Londen, ook online

8 t/m 10 oktober
Beurs Eigen huis
Jaarbeurs Utrecht

Eindhoven
Dutch Design week
16 t/m 24 oktober

November

25 t/m 28 november
Excellent woonbeurs Rotterdam
Rotterdam ahoy

Bekijk onze collecties ook in de
showroom van de Ruijtermeubel

Spaarneweg 24 , Cruquius

Wil je geen woonbeurs bezoeken, maar wel graag veel wooninspiratie opdoen? Dan ga je natuurlijk naar De Ruijtermeubel in de Cruquius. De showroom van De Ruijtermeubel biedt maar liefst 12.000 m2 aan inspiratie, trends, ideeën en wooncollecties van de mooiste merken én is (ook in de Oktober Woonmaand) 7 dagen per week geopend. Ook daar kan je uitgebreid woonwinkelen en op je gemak de nieuwste woontrends bekijken. En in hun eigen lunchroom ontspannen genieten van een kopje koffie, thee of een heerlijke lunch. Bovendien heeft De Ruijtermeubel tijdens de Oktober Woonmaand steevast interessante aanbiedingen. Een bezoekje is dus altijd de moeite waard.

Volg ons op Instagram @de.ruijtermeubel

[instagram-feed cols=5 showfollow=false]