12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Salontafel Taj Mahal: voor liefde en diversiteit!

Salontafel Taj Mahal is onderdeel van het merk Bert Plantagie. Deze salontafel is, net als het gelijknamige, wereldberoemde monument in India, gecreëerd uit liefde, voor delen en diversiteit. De organische vorm en symmetrie zorgen ervoor dat de Tai Mahal eindeloos te combineren is. Hierdoor heb je altijd een intrigerend eindresultaat. De salontafel maakt je zithoek flexibel en geschikt voor allerlei vormen van samenzijn.

De salontafel heeft ook vele mogelijkheden in ontwerp. Zo is de salontafel leverbaar in diverse maten. Taj Mahal is ook leverbaar als bijzettafel. Verder kan het blad van de Taj Mahal in verschillende kleuren hout, keramiek of Dekton worden geleverd. Hierdoor zit er altijd een optie tussen die past bij jou in huis en bij jouw interieur.

Wil je weten hoe Taj Mahal het best past in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van het merk Bert Plantagie? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je de salontafel komen bewonderen, maar kan je ook al onze andere meubels vinden. Zo zie je precies wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Salontafel Taj Mahal is in de kleinste maat in hout leverbaar vanaf € 255,-

vanaf: 255,-
ARTIKELNR.: 9057553

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Salontafel Taj Mahal
materiaal: eiken fineer
kleur: Smoked lak
afmeting (hxbxd): 32 x 100 x 55 cm
uitvoering: L – onderstel BP404 Marron, blad eiken fineer in kleur smoked lak

€ 558,-

Merk: Bert Plantagie

Opties
de salontafel Taj Mahal is leverbaar in verschillende maten
het blad en onderstel van Taj Mahal kunnen in verschillende kleuren en materialen worden geleverd.

Ook leverbaar
bijzettafel