Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Je Rigas bank zelf samenstellen

De Rigas bank van het woonmerk IN.HOUSE is bij uitstek geschikt voor het zelf samenstellen van de ideale bank om comfortabel op te zitten. Het maatwerkconcept van Rigas biedt oneindig veel mogelijkheden en een eenvoudig stappenplan, waarmee iedereen een bank kan afstemmen op de persoonlijke maten en behoeftes. Juist door de vele keuzemogelijkheden, uitvoeringen en materialen is deze bank perfect aan te passen naar jouw stijl. 

Diverse zitdieptes en rugleuningen

Voor optimaal zitcomfort is het kiezen van de ideale zitdiepte en rugleuning heel belangrijk. De Rigas bank is, afhankelijk van de beenlengte, te leveren in verschillende zitdieptes. Ook is het mogelijk om een verstelbare zitting te nemen of te kiezen voor een hard of zacht zitcomfort.

De rugleuning van de Rigas kan zowel vast als kantelbaar worden geleverd. Voor extra comfort is bovendien een losse kantelbare hoofdsteun op de vaste rugleuning mogelijk.

Welke Rigas bank kies je?

Wordt het de hoekbank, een twee- of driezitsbank of misschien een enkele fauteuil? Er is keuze uit diverse modellen en opstellingen, die bovendien een aantal aanvullende opties bieden. Zo is het bij het Rigas maatwerkconcept mogelijk een lade onder de zitting aan te brengen. Ideaal voor het buiten het zicht opbergen van magazines, plaids of kussens. Een andere mogelijkheid is een extra slaapplaats te creëren met de optionele en uitschuifbare relax/bedfunctie. Er is zelfs een elektrische relaxfunctie op diverse Rigas elementen beschikbaar.

Maak je Rigas bank nog persoonlijker

Ook op het gebied van persoonlijke uitstraling en stijl is er voor de Rigas bank uit het woonprogramma van IN.HOUSE veel te kiezen. Zo zijn er diverse uitvoeringen poten en armleuningen, vast en verstelbaar, beschikbaar en kan de bank worden uitgevoerd in diverse mooie stoffen en prachtige lederkwaliteiten in uiteenlopende kleuren. Voeg er enkele sierkussens in passende of juist afwijkende kleuren aan toe en jouw ideale bank op maat is helemaal af.

Kom naar onze showroom. Wij helpen graag bij het stappenplan naar je Rigas op maat.

INTERIEURARCHITECT LISA

Weet je nog niet precies, welke Rigas opstelling het beste in je interieur past? Reserveer dan via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje van professioneel interieurarchitect Lisa. Exclusief voor De Ruijtermeubel klanten geeft zij handige tips en ideeën op woongebied.

Met haar ervaring en frisse kijk op uiteenlopende woonstijlen, luistert zij naar de wensen en inventariseert de mogelijkheden.

Lisa is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Niets meer missen op woongebied? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en nieuwtjes!