Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte
Terug naar Plattegrond

Landelijk Wonen straalt rust uit

De stijl Landelijk Wonen is een woonstijl, die steeds meer aan populariteit wint. Herkenbaar aan het gebruik van natuurlijke materialen, soepele stoffen en zachte poederachtige, vergrijsde of aardse kleuren die vaak ton sur ton worden toegepast. Kies je voor Landelijk Wonen, dan kies je voor huiselijkheid met sfeervolle meubels die eenvoud en rust uitstralen.

Landelijk Wonen is voor iedereen bereikbaar

Of je nu op het platteland woont, of midden in de stad; de uitgebreide keuze aan banken, tafels, kasten en stoelen maakt Landelijk Wonen voor iedereen bereikbaar. En met de meubelcollecties in deze woonstijl, die je vindt in onze showroom creëer je bovendien warmte in huis. Een basis van geborgenheid en een gezellige sfeer, waarin iedereen graag thuiskomt en zich comfortabel voelt op ambachtelijk gemaakte meubels, die schoonheid en kwaliteit uitstralen. Geniet na een drukke dag met het hele gezin op zo’n heerlijk zachte oversized hoekbank, die je nog knusser maakt met de juiste accessoires als kussens en plaids van onze afdeling Woonaccessoires. Of maak die robuuste houten eettafel met comfortabele stoelen en bijvoorbeeld een eetbank tot stralend middelpunt van je huis, waaraan gezellig lang gegeten, geborreld en gekletst kan worden.

Ook interieurarchitect Lisa is dol op de sfeer van Landelijk Wonen. In haar blog ‘Romantisch Landelijk’ kan je teruglezen, waarom dit een van haar favoriete woonstijlen is.

INTERIEURARCHITECT LISA

Wil je graag eens advies van Lisa over het toepassen van deze woonstijl in je eigen interieur? Maak dan een vrijblijvende afspraak voor een gratis adviesuurtje van deze professionele interieurarchitect. Met haar frisse kijk en ruime ervaring op het gebied van uiteenlopende woonstijlen, geeft Lisa je tips en ideeën die je heel eenvoudig in je eigen interieur kunt gebruiken. Dit doet zij elke zaterdag tussen 10.00 en 17.00 uur exclusief voor alle klanten van De Ruijtermeubel. Reserveer gelijk zo’n gratis adviesuurtje via onze online afspraakmodule.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

ALTIJD OP DE HOOGTE

Wil je de laatste trends op het gebied van Landelijk Wonen of de allernieuwste collecties van onze woonmerken niet missen? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en nieuwtjes!