.

Leestijd: 2 minuten

Wooninspiratie

Lisa Voet

Lisa is interieurarchitect. Haar doel is om bewoners met hun woning te verbinden. Iedere woning is namelijk anders en er is niets zo persoonlijk als een interieur.

Al jaren is de stijl ‘romantisch landelijk’ geliefd bij jong en oud. Door de eenvoud en vooral de vriendelijke sfeer, waardoor iedereen zich welkom voelt.

Waar veel woonstijlen komen en gaan, is deze stijl gebleven. Wel zijn er in de loop der tijd moderniseringen gekomen.

De combinatie van diverse soorten hout met wit voert nog steeds de boventoon, maar mag tegenwoordig worden gecombineerd met diverse materialen en stoffen. Beige en zandtinten hebben plaats gemaakt voor vergrijsde materialen en pasteltinten. Juist het gebruik van roze en blauw, zorgt voor een fris maar toch ook warm en romantisch landelijk geheel.

Meubels in de stijl ‘romantisch landelijk’ gaan ook met hun tijd mee. De sierelementen zijn vervangen door zachte (vaak strakke afgeronde) vormen. Toch kunnen hier rondingen in worden gebruikt, maar dan wel in een moderner jasje.

Twee kleuren te veel? Ga voor het TON-SUR-TON effect! Door gebruik te maken van één kleur in verschillende tinten, zorg je voor een rustig en uitgebalanceerd geheel. 
De kleuren hebben namelijk dezelfde nuances en passen perfect bij elkaar. Ook bij een romantisch landelijk geheel.

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862