Bij ons in de winkel vind je het uitgebreide assortiment van het merk Bree’s New World. Dit woonmerk zet in op lef en veelzijdigheid en dat is terug te zien in hun collectie. De eigentijdse design meubels passen in veel verschillende interieurs. Zo is de collectie van dit woonmerk zeer uiteenlopend in ontwerp en materiaalgebruik. Of je nu een modern, industrieel, design, retro of landelijk interieur hebt, de meubels van dit woonmerk passen er altijd in. Het merk houdt de woontrends scherp in de gaten, maar mixt dit altijd met zijn eigen karakter.

eetkamertafels

Vissers en meubelmakers gaan hand in hand

Bree’s New World is een Nederlands woonmerk dat is ontstaan in Vlaardingen. Deze stad staat bekend om zin haringvisserij, maar ook om de grote hoeveelheid meubelfabrieken. Ooit had Vlaardingen de grootste haringhaven van Europa. Deze haring werd verpakt in houten tonnen die werden geproduceerd in de tientallen kuiperijen in Vlaardingen. Een baan in de visserij verandert per dag. De ene keer is het druk, de andere keer is het rustig. In de rustige tijden gingen de kuiperijen op zoek naar alternatieve manieren van houtbewerking. Hierdoor ontstonden er veel meubelfabrieken in Vlaardingen. De geschiedenis van Bree’s New World past perfect in dit plaatje. Directeur Leen van Bree had namelijk één opa die haringhandelaar was en één opa die meubelmaker was.

Het uitgebreide assortiment van Bree’s New World

Het assortiment van dit merk is zeer uitgebreid. Zo vind je in de winkel verschillende Bree’s New World eetkamerstoelen, maar zijn er onder andere ook een aantal fauteuils, eettafels en salontafels te vinden. Deze moderne design meubels zijn helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Van verschillende keuze in stof- en ledersoorten tot uitgebreide keuze van de poten, met de meubels dit woonmerk heb jij het voor het zeggen! Bovendien passen de meubels van Bree’s New World in veel verschillende woonstijlen, waardoor het altijd een plekje vindt bij jou thuis!

Kom Bree’s New World ervaren in de winkel!

Ben je benieuwd naar de meubels van Bree’s New World? Wil je ze in het echt komen bekijken of wil je de verschillende opties van deze design meubelen zien? Kom dan langs in onze winkel op Woonboulevard Cruquius. Hier kun je alle meubels van Bree’s New Word vergelijken met onze andere bijzondere meubels. Bovendien kun je het comfort van de zitmeubels gaan ervaren. Mocht je dan nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar! Jouw interieurvragen kun je ook stellen tijdens aan één van onze interieuradviseurs tijdens een interieuradvies. Bovendien is een bezoekje aan onze showroom leuk wanneer je inspiratie wilt opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Benieuwd hoe Bree’s New World bij jouw interieur past?

Maak hier dan een gratis interieuradvies afspraak met een van onze interieurexperts!
Bree's New World

Hoektafel Twinny

vanaf: 289,-
Bree's New World

Salontafel Cloudy

vanaf: 455,-
Bree's New World

Eetstoel Butterfly

vanaf: 439,-
Bree's New World

Armstoel Butterfly

vanaf: 455,-
Bree's New World

Eetstoel Ace II

vanaf: 285,-
Bree's New World

Eetstoel Fly

vanaf: 289,-
Bree's New World

Armstoel Fly

vanaf: 365,-
Bree's New World

Bank Gaucho

1.649,-
Bree's New World

Fauteuil Legendary

vanaf: 995,-
Bree's New World

Eetkamerstoel Rikki

vanaf: 329,-
Bree's New World

Eetkamerstoel Spin R

vanaf: 305,-
Bree's New World

Banktafel Twinny

vanaf: 299,-
Bree's New World

Salontafel Twinny XL

vanaf: 449,-
Bree's New World

Fauteuil Gaucho

vanaf: 869,-
Bree's New World

Barkruk Spin L

vanaf: 345,-
Bree's New World

Eetstoel Luna

vanaf: 265,-
Bree's New World

Eetbank Solution

vanaf: 975,-
Bree's New World

Bartafel Luna

vanaf: 1.059,-
Bree's New World

Eettafel Libra

vanaf: 2.189,-
Bree's New World

Eettafel Steely

vanaf: 1.565,-
1 2

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862