Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Woonboulevard Cruquius al jaren thuisbasis voor De Ruijtermeubel

Woonboulevard Cruquius, gelegen tussen Hoofddorp en Heemstede, is al tientallen jaren een begrip op woongebied voor inwoners uit de Haarlemmermeer en omstreken. En evenzoveel jaren de thuisbasis voor woonwinkel De Ruijtermeubel, dat met een showroom van ruim 12.000 vierkante meter de mooiste woonmerken en meest gevarieerde meubelcollecties van het winkelgebied heeft te bieden. Om je inrichting helemaal compleet te maken, is ook onze afdeling woonaccessoires met bijzondere objecten en decoraties zeker de moeite waard.

De grootste en leukste op Woonboulevard Cruquius

Onze winkel is in al die jaren uitgegroeid tot de grootste en leukste meubelwinkel op Woonboulevard Cruquius. De showroom is ingericht met regelmatig veranderende collecties van gerenommeerde merken als Henders & Hazel, Hülsta, Leolux, Bert Plantagie en House of Dutchz. De presentaties van uiteenlopende woonstijlen zijn een bron van inspiratie voor diegenen, die op zoek zijn naar nieuwe en exclusieve meubels. Een enkele bank, (relax)fauteuil, tafel of kast, of een compleet nieuwe look, het is allemaal mogelijk en heel betaalbaar! Is jouw favoriete woonstijl klassiek, landelijk of juist heel modern? Ook daarvoor is De Ruijtermeubel het adres. Onze verkoopadviseurs helpen en informeren je graag.

Gratis parkeren en zondag geopend

Woonwinkelen bij De Ruijtermeubel is een beleving op zich. Het restaurant in het midden van onze showroom is een heerlijke plek, waar je even rustig kunt bijkomen met een kopje koffie of kunt genieten van een verse en zelfgemaakte lunch. En terwijl je langs onze afdelingen op zoek bent naar de meubels van je dromen, vermaken de kinderen zich prima in de speelruimte. Op de zaterdagen en zondagen is daar bovendien onze gediplomeerde kinderleidster Manon van 12.00 tot 17.00 aanwezig, om de kinderen te verzorgen en vermaken. 
Parkeren is overal op Woonboulevard Cruquius mogelijk én gratis. Ook bij ons voor de deur. Bovendien zijn wij alle dagen van de week geopend. Dus zelfs op zondag! Kom langs en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment.

INTERIEURARCHITECT LISA

Op de zaterdagen geeft professioneel interieurarchitect Lisa, exclusief én gratis voor klanten van De Ruijtermeubel, tips en adviezen op woongebied. Heb je interieurvragen, of vind je het moeilijk te bepalen welke inrichting of woonstijl het beste bij je past? Maak dan een afspraak voor zo’n gratis adviesuurtje via onze online afspraakmodule.

Lisa is van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer het laatste woonnieuws, acties of tips missen? Schrijf je dan snel in voor onze digitale nieuwsbrief!