.

Woonboulevard Cruquius: een uniek dagje shoppen

Op woonboulevard Cruquius valt veel te beleven. Waaronder de bekende meubelzaken als:

Maar je hebt er ook gespecialiseerde woonwinkels voor bijvoorbeeld bedden, keukens en voor in de tuin. Ondertussen kun je bij La Place heerlijk even bijkomen.

Hoe dan ook, woonboulevard Cruquius heeft veel te bieden voor een heerlijke dagje winkelen. Doordat het in het hartje van de Haarlemmermeer ligt, is het vanuit vele richtingen gemakkelijk bereikbaar. De openingstijden van alle winkels op de boulevard verschillen uiteraard wel per winkel. De globale openingstijden van Woonboulevard Cruquius staan wel vast.

Dé plek voor meubelzaak liefhebbers

Stel je even voor: het is weekend en je hebt al een tijdje het plan om een keer écht een nieuwe bank uit te zoeken. Woonboulevard Cruquius is dan dé perfecte locatie om een dagje showroommodellen te bekijken. Door het grote aanbod aan bekende meubelzaken, topmerken en de nieuwste modellen, is er voor iedereen wel een geschikte woonwinkel In Cruquius te vinden. Eén van deze woonwinkels is natuurlijk De Ruijtermeubel! Naast onze unieke showroom, bieden wij ook interieuradvies aan. Boek gerust jouw adviesgesprek met één van onze interieurspecialisten, voor als je nog niet helemaal zeker weet wat bij jouw interieur past.

Meubelzaak De Ruijtermeubel is gevestigd op Woonboulevard Cruquius.

De voordelen van woonwinkels in Cruquius

Naast het grote aanbod aan woonwinkels en meubelzaken, heeft Woonboulevard Cruquius nog meer voordelen voor de consument:

  • De woonboulevard is op zondag open, dus een unieke kans om lekker op de “luie” zondag te winkelen!
  • Zo nu en dan zijn er leuke evenementen op de boulevard, ook voor de kinderen.
  • Cruquius ligt op een zeer goed bereikbare locatie. Vanuit de richtingen Haarlem, Amsterdam en Zuid-Holland zijn daarom de woonwinkels zeer goed bereikbaar.
  • Parkeren is altijd gratis! Neem dus gerust je tijd door te shoppen bij jouw favoriete meubelzaak.

Woonwinkel De Ruijtermeubel

Inmiddels de stap gezet om eens naar Woonboulevard Cruquius te gaan? Vergeet dan niet om eens een bezoekje in onze mooie De Ruijtermeubel te brengen! Wij hebben een prachtige showroom met de allerlaatste modellen, van (hoek)banken tot (eet)tafels, en van fauteuils tot eetkamerstoelen. Kom gerust eens langs in Cruquius of plan alvast een adviesgesprek met één van onze interieurontwerpers! Natuurlijk kun je ook onze collectie op de website bekijken.

Lisa geeft interieuradvies in meubelzaak De Ruijtermeubel

Maak direct een afspraak met één van onze interieurontwerpers!

Bezoek ons

Spaarneweg 24
2142 EN Cruquius
T: 023 5481000
KvK: 34078862