Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Meubelzaak met 12.000 m2 wooninspiratie

Wat in 1957 begon als een kleine, dorpse meubelzaak voor het inrichten van naoorlogse woningen in IJmuiden is in bijna 60 jaar tijd uitgegroeid tot een grote toonaangevende en regionaal bekende woonwinkel met een showroom van maar liefst 12.000 vierkante meter, waarin de prachtigste toonzalen voor de uitgebreide collecties van diverse gerenommeerde nationale en internationale woonmerken zijn ingericht.

De Ruijtermeubel op de gezellige woonboulevard Cruquius is altijd dichtbij en goed bereikbaar. Klik hier voor een routebeschrijving naar onze uitgebreide showroom.

Kwaliteitsmeubels van superieure merken

Bij De Ruijtermeubel kan je terecht voor alle smaken en stijlen op woongebied. De meubelzaak uit Cruquius biedt meubels van strak modern tot romantisch landelijk en van industrieel tot klassiek. Complete woonprogramma’s voor eenheid in je interieur , maar natuurlijk ook een ruime keuze aan losse banken, tafels, stoelen, fauteuils en kasten voor een mooie mix. Allemaal kwaliteitsmeubelen van merken als Henders & Hazel, House of Dutchz, Bert Plantagie, Design on Stock, Leolux, Stressless en Hülsta. Onze deskundige verkoopadviseurs informeren je graag in een persoonlijk en vrijblijvend interieuradvies over de vele mogelijkheden van onze merken en meubelcollecties.

Niet zomaar een meubelzaak

Wil je even bijkomen van alle indrukken of rustig bespreken, waar je voorkeur naar uitgaat, dan kan dat in het sfeervolle restaurant midden in de showroom. Hier kan je genieten van een lekker kopje koffie of thee en zelfs van een versgemaakte lunch. De kinderen zullen het ook niet vervelend vinden, om mee te gaan naar onze meubelzaak. Want terwijl je ontspannen langs alle collecties loopt of in gesprek bent met een van onze verkoopadviseurs, vermaken zij zich in de grote speelruimte, waar ze heerlijk kunnen spelen. Elke zaterdag en zondag is hier tussen 12.00 en 17.00 uur zelfs een gediplomeerde kinderleidster aanwezig, om kinderen van uiteenlopende leeftijden te verzorgen en vermaken.

De Ruijtermeubel is alle dagen van de week geopend. Ook op zondag! Parkeren kan gewoon voor de deur en is bovendien gratis.

INTERIEURARCHITECT LISA

Op de zaterdagen geeft professioneel interieurarchitect Lisa, exclusief én gratis voor klanten van De Ruijtermeubel, tips en adviezen op woongebied. Heb je interieurvragen, of vind je het moeilijk te bepalen welke inrichting of woonstijl het beste bij je past? Maak dan een afspraak voor zo’n gratis adviesuurtje via onze online afspraakmodule.

Lisa is van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Nooit meer het laatste woonnieuws, acties of tips missen? Schrijf je dan snel in voor onze digitale nieuwsbrief!