fbpx
12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Categorieën

Filters

Prijs

tot

Woonstijlen

Merken

Merken

Livada

Zeg je Livada, dan zeg je strakke lijnen, afgeronde hoeken, een stoer en modern design, eikenfineer met metaal en keuzevrijheid. Keuzevrijheid? Jazeker! Een moderne meubelcollectie is meer dan strakke lijnen, daarom hebben de meubels uit deze collectie fraaie afgeronde hoeken. Maar een moderne meubelcollectie laat ook ruimte voor eigen inbreng. De kasten uit deze collectie zijn in vier verschillende kleuren leverbaar. Daarnaast zijn de dressoirs, vitrinekasten en opbergkasten allemaal uitgevoerd met geïntegreerde ledverlichting. Heel gaaf is ook de gelijknamige tafelserie Livada, de mogelijkheden daar zijn ongekend. Je kunt de tafel van tafelblad tot tafelpoot aanpassen zoals je zelf wilt. Lees verder >

Pagina: 1 / 1

Verrassend onyx

De meubels uit de Livada collectie zijn in vier verschillende kleuren leverbaar. De meest opvallende kleur is onyx. Het is weer eens heel wat anders dan de meer traditionele houtkleuren. Zwarte kozijnen, antraciet gekleurde deuren, zwarte keukens, we zien donkere kleuren steeds vaker terug in het interieur. Door je meubels af te werken in zo’n donkere, bijna antracieten kleur, krijgen ze ineens een hele andere, meer chique uitstraling. En het combineert heel gaaf met de zwart metalen details van de meubels.

Veelzijdige tafels

Lekker tafelen, gezellig kletsen, de krant lezen, goede gesprekken voeren, spelletjes spelen en ook  nog eens werken, de eetkamertafel speelt een prominente rol in het interieur. Maar wat voor een tafel past het beste in je interieur? Wil je een lang rechthoekig tafelblad, of liever een ovaal blad? Lijkt een uitschuifbaar tafelblad je ideaal, omdat je regelmatig gasten aan tafel ontvangt? Wil je een traditionele eetkamertafel, of zit je graag wat hoger aan een bartafel? Bij de Livada collectie heb je alle vrijheid om zelf te kiezen. De afmeting van de tafel, de vorm van het tafelblad, de tafelpoten, het uiterlijk van de tafelpoten, de kleur van het tafelblad, als klant heb je het volledig voor het zeggen. Voor de liefhebbers van details: Het is mogelijk om de tafelpoten te laten voorzien van een houten inleg, waarbij het hout dezelfde kleur heeft als het tafelblad.

Hoe haal je deze sfeer in huis?

Deze ruimte is op en top modern, maar straalt toch een warm gevoel uit. De meubels van de Livada-collectie zijn in vier verschillende kleuren hout verkrijgbaar. Daardoor passen ze eigenlijk bij elke stijl, woning en vloer. Je kunt een beetje met deze sfeer experimenteren door voor een lichte of donkere houttint, of juist een combinatie te gaan.

Wil je het minimalistische design de hoofdrol laten spelen? Zorg dan dat je je decoratie in kleine groepjes neerzet, daardoor houdt je een rustig geheel. Je kunt ervoor kiezen om je decoratie in dezelfde kleurtinten als je muur te houden, of juist voor een mooi contrast te gaan met een tegenhangende kleur.

Conclusie

In 4 stappen naar jouw moderne woonkamer met woonprogramma Livada:

  1. Livada is verkrijgbaar in 4 houtkleuren. Afhankelijk van de kleur(en) die je kiest, kun je voor een warmere of koelere sfeer
  2. Voor een retrovibe breng je een lambrisering met verf aan in de ruimte. Kies de kleuren die je mooi vindt, maar zorg er wel voor dat ze bij elkaar passen.
  3. Een modern en ruimtelijk gevoel creëer je door je meubels wat verder van de muur te halen. Dat houdt je interieur luchtig.
  4. Plaats je decoratie in groepjes en combineer daarbij verschillende materialen. Afhankelijk van je kleurkeuze kun je met je decoratie voor extra rust of juist een spannend contrast zorgen.