12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Laptoptafel City: met een speels industrieel design!

Laptoptafel City heeft een speels industrieel design. Een laptoptafel is ideaal voor als je geen salontafel in je interieur wilt, maar het wel handig vindt om iets binnen handbereik te hebben waar je je spullen op kunt zetten. Deze laptoptafel is daarom ideaal als bijzettafeltje voor je drinken, handig om je laptop op te zetten en gezellig met een plantje en een leuke woondecoratie. De laptoptafel is gemaakt van eikenfineer in de kleur Railway Brown, gecombineerd met zwart metaal.

De laptoptafel is onderdeel van woonprogramma City. Deze wooncollectie is ideaal voor degene die dol zijn op stoere loft interieurs. City geeft jouw woonkamer namelijk de rauwe, maar ook warme sfeer die bij een loft hoort. Het woonprogramma bevat verschillende tafels en kasten, waardoor je een mooi geheel kunt maken in je interieur.

Wil je weten hoe laptoptafel City het best past in jouw interieur? Of ben je benieuwd naar de andere meubels van dit woonprogramma? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je woonprogramma City komen bewonderen, maar kan je ook al onze andere meubels vinden. Zo zie je precies wat wel en niet past bij jou in huis. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

99,-
ARTIKELNR.: 9048283

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Laptoptafel City
materiaal: eiken fineer railway brown gelakt met zwart metaal
afmeting (hxbxd): 60x60x45cm
uitvoering: 40953RWB

€ 99,00

Merk: Henders & Hazel

Opties
voor de laptoptafel zijn er geen andere opties beschikbaar

Ook leverbaar
dressette
eetkamertafel (verschillende maten)
salontafel
bijzettafel triangel, metaal of zwart
bijzet
wandtafel
uitschuiftafel
highboard
lowboard, verschillende maten
boekenkast
dressoir