Area77 interior

Wandkast Pacino grey noble

vanaf: 2.599,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken

Product specificaties

Materiaal Melamine
Kleuren Meerdere kleuren mogelijk
Afmetingen (hxbxd) ca. 250 x 106 x 18 cm
cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Wandkast Pacino grey noble: Laag profiel, hoge stijl voor jouw ruimte

Wandkast Pacino grey noble die past in elke kamer! Wij begrijpen dat niet alle kamers de hoogte hebben voor onze reguliere wandkast modellen. Daarom hebben we Pacino gecreëerd, een laag model dat de nadruk legt op breedte en stijl. Deze wandkast is speciaal ontworpen op verzoek van onze gewaardeerde klanten, zodat iedereen kan genieten van het beste op het gebied van entertainmentmeubilair.

Stijlvol en functioneel ontwerp

Achter de strakke kleppen van de Pacino wandkast vind je een handige opbergoplossing voor moderne spelcomputers en andere apparaten. De open vakken bieden een ideale plek voor het tentoonstellen van accessoires of het opbergen van je favoriete kleine pockets. Maar dat is nog niet alles; we hebben ook gedacht aan het wegwerken van die lastige kabels. Achter het meubel is voldoende ruimte om alle kabels netjes en georganiseerd te houden.

Aangepast aan jouw ruimte

De standaardafmetingen van de Pacino wandkast zijn 280 cm breed, 106 cm hoog en 18 cm diep. Maar we begrijpen dat elke ruimte uniek is. Daarom bieden we de flexibiliteit om deze wandkast in andere afmetingen te verkrijgen, zodat je zeker weet dat het perfect in jouw kamer past. Pacino is niet zomaar een wandkast; het is een stijlvolle aanvulling op jouw interieur en de ultieme oplossing voor je entertainmentbehoeften.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget