12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Hanglamp Kodi: sfeervolle verlichting!

Hanglamp Kodi van Bodilson is sfeervol en trendy. De lamp is deels gemaakt van rotan. Hierdoor heeft de lamp een luchtige en natuurlijke uitstraling. Doordat de rotan aan de bovenkant zit, geeft de hanglamp ook een sfeervol lichtpatroon in de woonruimte. Naast rotan, is de lamp ook gemaakt van metaal.

De zwarte hanglamp staat ontzettend mooi boven een eettafel. Of je nou een eettafel van Bodilson aanschaft, kiest voor een andere eettafel of al een mooie eettafel thuis hebt staan, Kodi maakt je eethoek altijd nog een beetje mooier!

Wil je weten of deze hanglamp een goede match is voor bij jou in huis? Of wil je Kodi vergelijken met onze andere (hang)lampen? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je de lamp in het echt komen bewonderen, maar kan je ook genieten van al onze andere (hang)lampen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen over de hanglamp, maar ook over vele andere onderwerpen. Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

149,-
ARTIKELNR.: 9050924

Als afgebeeld

Hanglamp Kodi
materiaal: metaal en rotan
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 24x80x80cm

€149,-

merk: Bodilson

Opties
voor hanglamp Kodi zijn er geen andere opties beschikbaar