Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Een elementenbank kies je helemaal zelf.

De elementenbank is echt dé bank, die je volledig kan afstemmen op jouw manier van leven en persoonlijke voorkeuren. Combineer naar hartenlust de verschillende elementen en maak met de ideale opstelling optimaal gebruik van de ruimte in je woonkamer.

Maak een statement met je elementenbank

Door de keuze aan verschillende maten, kleuren en elementen kan je met je elementenbank echt een statement maken. Wil je alles in één kleur of juist een combinatie maken van diverse kleuren? Stof, leer of allebei? Het is allemaal mogelijk! De Ruijtermeubel heeft hiervoor enkele mooie en comfortabele banken in de collectie. Zoals de modellen Udine en de Namia.

Udine elementenbank

Persoonlijke kleurkeuzes met de Udine

De Udine uit het assortiment van het exclusieve woonlabel Henders & Hazel is heel makkelijk samen te stellen. Het model is zowel in verschillende stoffen als heel mooie leerkwaliteiten leverbaar en biedt tal van mogelijkheden, om zelf te combineren. Zoals een 1-zits of 2-zits met of zonder armsteun en eventueel voorzien van een hoofdsteun, een 1-zits XL, longchairs, hoekelementen of grote ottomane en kleine of grote poefen. Met de keuze uit een uitgebreid kleurenpallet, zowel effen als streepcombinaties, kan je van je Udine echt een persoonlijke bank maken.

De flexibele opstelling van de Namia

Van het kwalitatief hoogwaardige merk IN.HOUSE hebben wij model Namia in de collectie. Deze bank kan je volledig naar je eigen fantasie samenstellen. Combineer de verschillende elementen, die verkrijgbaar zijn in een uitgebreide keuze aan stoffen en leersoorten. En blijf ook thuis combineren. Doordat de losse elementen ook aan de zijkant van dezelfde stoffering zijn voorzien en bijna allemaal een aan elkaar te koppelen wegklapbaar systeem onder de zitting hebben, kan je telkens opnieuw de opstelling aanpassen. Zo lijkt het elke keer, alsof je een nieuwe Namia in je woonkamer hebt staan.

Klik hier voor meer informatie over de Udine of Namia elementenbank.

INTERIEURARCHITECT LISA

Wil je weten, of en hoe een elementenbank in jouw interieur past? Reserveer dan via onze online afspraakmodule een gratis adviesuurtje van professioneel interieurarchitect Lisa. Exclusief voor De Ruijtermeubel klanten geeft zij handige tips en ideeën op woongebied. Met haar ervaring en frisse kijk op uiteenlopende woonstijlen, luistert zij naar de wensen en inventariseert de mogelijkheden.

Lisa is elke zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur aanwezig.

Meer over Lisa vind je hier Maak nu online een afspraak

GEEN ACTIE MEER MISLOPEN

Niets meer missen op woongebied? Schrijf je dan snel in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle acties, inspiratie en woonnieuws!