Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10614 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Bank Baltimore: vintage met een nieuw jasje aan

Bank Baltimore is een moderne 3-zitsbank met een eenvoudig design. Deze bank is van het merk Henders & Hazel en heeft een heerlijk zitcomfort. Dit komt door het supreme foam, maar er is ook een optie voor pocketvering.

Bovendien kan je voor deze bank zelf kiezen welke bekleding en kleur je wilt. Zo kan je kiezen uit diverse stoffen en lederen, die allemaal in verschillende kleuren leverbaar zijn. Daarnaast kan je ook kiezen op welke pootjes deze bank staat. Hier zijn vier mogelijke opties voor. Ook is Baltimore leverbaar in diverse opstellingen. Hierdoor is de bank altijd aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Bovendien is de bank goed te plaatsen in verschillende interieurstijlen.

Zo is de bank goed te plaatsen in het woonprogramma Quebec van Henders & Hazels. Dit is een combinatie van verschillende soorten interieur. Quebec maakt veel gebruik van kikarhout en is afgewerkt met zwartmetalen accenten. Hierdoor staat het garant voor een stijl die zowel naturel als eigentijd is. Het is een vintage stijl, wat in een chic nieuw jasje is gehesen.

Wil je weten hoe bank Baltimore het best past bij jou in huis? Kom dan naar onze showroom. Hier kan je zien in welke stoffen, lederen en kleuren de bank voorkomt, zodat je meteen kunt kijken wat het best past in jouw huis. Bovendien kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Bank Baltimore als 3-zits in microleder is leverbaar vanaf € 1299,-

vanaf: 1.299,-
ARTIKELNR.: 32751001

Als afgebeeld

Bank Baltimore
materiaal: leer Andes
kleur: Off Black
afmeting (hxbxd): 84x210x93cm
zithoogte: 45cm
uitvoering: LG 25, Andes Off Black, 3 zits

€ 1799,-

Merk: Henders & Hazels

Opties:
de bank Baltimore is verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten
pootjes – leverbaar in verschillende vormen

Ook leverbaar:
2 zitsbank
2,5 zitsbank
3 zitsbank
hoekbank