Grote jubileum kortingen & acties!

Vier mee: 20 jaar Henders & Hazel
henders en hazel 20 jaar
Henders en Hazel

Uitschuiftafel Carreras

vanaf: 799,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken

Product specificaties

Materiaal Primo Laminato (HPL)
Kleuren Donkerbruin
Afmetingen (hxbxd) Verschillende afmetingen beschikbaar
Artikelnummer 9149173
cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Uitschuiftafel Carreras

Maak kennis met de prachtige Carreras tafelcollectie, waar natuur en innovatie samenkomen in een verbluffend design. Deze collectie valt op door het tafelblad met golvende lijnen, geïnspireerd door de organische vormen van een boomstam. Voor het tafelblad is gekozen voor hoogwaardig Primo Laminato (HPL) in plaats van traditioneel hout. Dit materiaal biedt de warme, natuurlijke uitstraling van hout, maar is veel onderhoudsvriendelijker en duurzamer. De Carreras collectie biedt veelzijdigheid en maatwerk voor elke ruimte en stijl. Met twee verschillende onderstellen en vier formaten is er altijd een tafel die perfect past bij jouw interieur. Of je nu kiest voor een elegante eetkamertafel of een stijlvolle bartafel, de Carreras collectie heeft het allemaal.

Henders & Hazel in het echt

Ontdek de prachtige uitschuiftafel Carreras in het echt! Bezoek onze showroom voor meer informatie over deze tafels of om ze te vergelijken met andere eettafels in ons assortiment. Onze vriendelijke verkopers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven. En als je wat extra hulp nodig hebt bij het inrichten van je interieur, kun je bij ons een interieuradvies plannen. Wacht niet langer en breng ons een bezoek om inspiratie op te doen voor jouw woning!

Inspiratie nodig?

Een bezoek aan onze showroom is meer dan alleen het bekijken van meubelen. Het is een inspirerende ervaring waar je nieuwe ideeën kunt opdoen op het gebied van wonen, kleuren en de nieuwste trends. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop. Onze showroom is de ideale plek om jouw droominterieur tot leven te laten komen.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget