VT Wonen

Eetkamerstoel Cape

vanaf: Oorspronkelijke prijs was: €199,-.Huidige prijs is: €99,95.

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken
Materiaal

Stof

Kleur

Blauw

Afmeting (hxbxd)

77 x 55 x 65 cm

Uitvoering

Cape VTwonen eetkamerstoel stof gemeleerd blauw per 2 stuks per kleur te bestellen

Materiaal

Polyester

Kleur

Blauw, Zwart

Artikelnummer: VT-CAPE-Blauw

cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Eetkamerstoel Cape

Kies voor comfort aan tafel met de VT Wonen Cape eetkamerstoel. Deze stoel biedt ultiem zitgemak dankzij de prettige, beklede zitting. Met zijn vriendelijke vormen past de Cape eetkamerstoel moeiteloos in diverse interieurstijlen, van modern tot klassiek.

De Cape eetkamerstoel van VT Wonen maakt urenlang tafelen een plezierige ervaring. Het stevige houten onderstel zorgt voor stabiliteit en duurzaamheid, terwijl de zitting, gevuld met foam, extra comfort biedt. De bekleding van gemêleerde blauwe stof voelt niet alleen aangenaam aan, maar voegt ook een vleugje stijl toe aan je eetkamer. De iets hollende rugleuning geeft een gevoel van geborgenheid, waardoor je nog langer wilt blijven zitten.

Deze eetstoel is niet alleen functioneel, maar ook veelzijdig. De Cape eetkamerstoel is verkrijgbaar in meerdere varianten, zodat je altijd een uitvoering kunt vinden die perfect bij jouw interieur past. Of je nu een groot diner organiseert of gewoon van een rustige maaltijd geniet, deze stoel biedt altijd de juiste ondersteuning en comfort.

VT Wonen bij De Ruijtermeubel

VT Wonen, het toonaangevende Nederlandse woon- en lifestylemerk, heeft zich door de jaren heen ontwikkeld van een geliefd tijdschrift tot een veelzijdig platform voor huisinrichting en interieurdesign. Ooit begonnen als bron van ideeën en trends, biedt het merk nu niet alleen advies maar draagt het ook actief bij aan de inrichting van woningen met hun eigen collectie. Deze nieuwe collectie, bestaande uit meubels, woonaccessoires en decoratieve items, weerspiegelt de stijl en filosofie van VT Wonen. Ontworpen om veelzijdig en toegankelijk te zijn, passen de stukken moeiteloos in verschillende interieurstijlen.

Ontdek Cape in onze showroom

Wil je zelf de prachtige eetkamerstoel Cape ontdekken? We nodigen je graag uit in onze woonwinkel, waar onze deskundige verkoopadviseurs klaarstaan om je te helpen. Ze voorzien je graag van advies en begeleiden je bij het maken van de beste keuze. Ontdek de ultieme het strakke design van de eetkamerstoel Cape ontdekken en maak jouw woonkamer helemaal compleet! Of wil je nog meer ontdekken van de andere collecties? Maak dan een afspraak voor gratis interieuradvies en ontdek wat De Ruijtermeubel voor jou kan betekenen!


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget