Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10505 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Onderhoudsvriendelijke Lucani kasten!

Woonprogramma Lucani is prachtig uitgevoerd in eiken melamine en voorzien van greeploze laden en deuren. Diverse

kasten

zijn uitgevoerd met LED verlichting. De vitrinekasten hebben een eigentijdse zwart metalen omranding rond de glasdeuren.

   • Onderhoudsvrij melamine
   • “ Push to open” sluitingen op laden en deuren
   • Energiezuinige LED verlichting

Lucani in melamine is kleurecht en voorzien van een natuurlijke houtprint met voelbare nerven. Bij de ontwikkeling van dit woonprogramma is er speciale aandacht besteed aan de onderhoudsvriendelijkheid en de kwaliteit van de toegepaste materialen. Zo er bijvoorbeeld gebruik gemaakt van gehard glas in de buffetkastdeuren om verwondingen zoveel mogelijk te voorkomen als er wat mis zou gaan. Bij glasbreuk valt het glas in duizenden kleine blokjes uit elkaar en vormt geen gevaarlijke scherven met scherpe punten. Bovendien is het breekpunt van gehard glas hoger dan ongehard glas.

De gebruikte melamine heeft diverse voordelen ten opzichte van hout. Ten eerste is het kleurecht en constant van kwaliteit. Dit voorkomt problemen achteraf. Bovendien is melamine makkelijk te onderhouden met een licht vochtige doek en is de ingeprente nerfstructuur altijd constant. Hierdoor heb je dus altijd dezelfde uitstraling van de meubelen, en bovendien geniet je van een constante hoge kwaliteit.

We hebben gestreefd het gewicht per item zo laag mogelijk te houden, hiertoe is gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken die er in de markt te vinden zijn. Zoals eerder aangestipt is het onderhoud van de meubelen erg simpel: regelmatig afnemen met een droge katoenen doek en vlekken verwijderen met een licht vochtige katoenen doek volstaat.


Lees verder…

467,-
ARTIKELNR.: KT0370Y

Als afgebeeld:

Lucani TV dressoir
materiaal: Eiken Melamine
kleur: Licht grijs
afmeting (hxbxd): 54x194x50cm
uitvoering: 2 deuren - 2 open vakken

Opties:
Lucani is een volledig woonprogramma
keuze eettafel - smalle poot/ brugpoot of extra dik bovenblad
keuze salontafel - smalle poot/ brugpoot of extra dik bovenblad

Ook leverbaar:
TV dressoir
Dressoir
Bergkast
Buffetkast
Eettafel
Salontafel
Hoektafel
Spiegel
Wandplank