12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Roomdivider Metalo: creëer je eigen hoekje!

Roomdivider Metalo is een stoere industriële kast van het merk Henders&Hazel. De roomdivider kan je strak tegen de muur zetten, maar dit item is ook uitermate geschikt om een ruimte in tweeën te verdelen. Zo kan je je eigen hoekje creëeren, maar behoud je ook de ruimte.

De roomdivider is gemaakt van eikenfineer in combinatie met metaal. Bijzonder aan Metalo is dat de ijzeren poten helemaal doorlopen naar boven. Hierdoor krijgt de kast een eigen twist en is het net wat bijzonderder. Ook heeft de kast 8 niches waarin je boeken, vazen of fotolijstjes in kan showen. Daarnaast heeft de kast 6 vakken waar (wijn)flessen in passen.

De roomdivider is onderdeel van de wooncollectie Metalo/Metalox. Hierdoor kan je deze roomdivider goed combineren met een boekenkast, tafel of vitrinekast van dezelfde stijl. Dit zorgt voor eenheid en rust in huis.

Benieuwd hoe deze roomdivider het best bij jou in huis past? Of wil je het graag in het echt zien? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je niet alleen de gehele collectie van Metalo bewonderen, maar ook nog inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

799,-
ARTIKELNR.: 9016520

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

Roomdivider Metalo
materiaal: eikenhout
kleur: basic
afmeting (hxbxd): 200x100x42cm
uitvoering: 40960RWB

€ 799,-

Merk: Henders & Hazel

 

Opties:
voor de roomdivider zijn er geen andere opties leverbaar

Ook leverbaar:
Lowboard
Highboard
Boekenkast
Hoektafel
Salontafel
Dressoir
Eetkamertafel
Uitschuiftafel
Bartafel
Uitschuifbartafel