12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Relaxfauteuil Dalero: een comfortabele zit voor iedereen!

Relaxfauteuil Dalero is een fauteuil met vele keuzemogelijkheden. Zo is Dalero te verkrijgen in de maten small, medium en large, maar zijn er ook nog vele andere opties waarmee je deze relaxfauteuil je eigen kan maken.

Dalero heeft ook een mogelijkheid waarbij zowel de uitklapbare voetensteun en de verstelbare rugleuning los van elkaar bediend kunnen worden. Hierdoor kan je een comfortabele zit creëren die perfect past bij je wensen en behoeften

De fauteuil Dalero is standaard uitgevoerd met 2-motorige bediening voorzien van tiptoets. Optioneel kun je, tegen meerprijs, een accu bestellen. De tiptoetsen zijn overigens mooi afgewerkt in de zitting  waardoor er geen snoer over de vloer loopt en het een luxe uitstraling geeft.

Verder is de fauteuil Dalero leverbaar met verschillende poten. Ook zijn er een hele hoop keuzes voor de bekleding van de relaxfauteuil. Zo kan je Dalero helemaal aanpassen aan je huidige interieur, maar ook aan al jouw wensen en behoeften.

Benieuwd hoe deze relaxfauteuil het best past bij jou in huis? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kun je Dalero testen en heb je meteen een overzicht van de verschillende uitvoeringen waar de stoel in leverbaar is. Bovendien kan je in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Relaxfauteuil Dalero is in het kleinste model in stof leverbaar vanaf €1599,- en in leer vanaf €1779,-.

vanaf: 1.599,-
ARTIKELNR.: 10348584

Als afgebeeld:

Relaxfauteuil Dalero
materiaal: leder rebound
kleur: 23054-bottle green
afmeting (hxbxd): 110x067x078cm
zithoogte: 44cm
zitdiepte: 50cm
uitvoering: small uitvoering in leder rebound 23054-bottle green met 2 horizontale banen op de rug, 2 motorig, accu en zwarte kruisvoet (voet nr. 32)

€ 1899,-

Merk: IN.House

Opties
relaxfauteuil Dalero is leverbaar in verschillende kleuren en materialen
leverbaar in small, medium of large
verschillende opties voor de voet
keuze tussen verschillende stiksels op de rug
optie voor een accu