12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Middelhoge kast Aurora: de kast van je dromen!

De middelhoge kast Aurora is helemaal aan te passen aan jouw wensen en behoeften. Er zijn namelijk een hele hoop opties qua vakken, kleur en materiaal. Hierdoor kan je de kast van je dromen ontwerpen. De middelhoge kast Aurora is onderdeel van een wooncollectie. Deze unieke wooncollectie heeft naast een rank en zwevend uiterlijk ook eens een uitgesproken karakter. Daarnaast kent deze collectie een aantal bijzondere kenmerken; zoals wanden die in verstek zijn geplaatst, de verfijnde afronding en de unieke geïntegreerde grepen in de deuren en laden.

  • Maatwerk
  • Openhaard mogelijk
  • Diverse maten & afwerkingen

Net zoals de middelhoge kast Aurora, hebben ook de andere meubels erg veel mogelijkheden. Je kan daarbij denken aan diverse indelingen, meerdere maatvoeringen, vier soorten pootjes en ten slotte ook nog eens de optie tot een hangend meubel. Daarnaast kun je natuurlijk kiezen uit de verschillende BKS afwerkingen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een geschraapt bovenblad. Of wat dacht je bijvoorbeeld van een openhaard? Heerlijk knus thuis, ook dit behoort tot de mogelijkheden. Oftewel deze serie is oprecht maatwerk.

De middelhoge kast is gemaakt van massief geselecteerd eikenhout. Dit zorgt er namelijk voor dat het hout een rustige uitstraling heeft en tevens een beperkt aantal kleine noesten. Dus mooi van binnen en van buiten!

Kom daarom gerust langs in onze showroom voor meer informatie of bekijk online de brochure. Onze verkoopadviseurs adviseren je graag over alle mogelijkheden.

Middelhoge kast Aurora is leverbaar vanaf €1.990,-

vanaf: 1.990,-
ARTIKELNR.: 9044538

Gerelateerde producten

Als afgebeeld

kast Aurora
materiaal: eiken
kleur: naturel
afmeting (hxbxd): 105 x 43 x 158 cm
uitvoering: AM2G

€ 2.308,-

Opties
de kast Aurora is leverbaar in diverse kleuren, maten en indelingen