Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10498 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte
Merk Pode

Pode biedt betaalbare kwaliteit

De designmeubels van Pode zijn verrassend, kleurrijk, fris en betaalbaar. Een complete lifestylecollectie, waarmee je je woonkamer volledig kunt inrichten. Stuk voor stuk van hoogwaardige kwaliteit en vakkundig vervaardigd door echte professionals met een passie voor meubels maken.

Nederlands merk met internationale uitstraling

De originele ontwerpen van Pode zijn op en top Nederlands design, maar met een internationale uitstraling, die door liefhebbers in heel Europa wordt herkend. Het lifestylemerk werkt hiervoor samen met gerenommeerde ontwerpers als Roderick en Claire Vos, die telkens weer vernieuwde en innovatieve creaties bedenken. En zo de Pode-collectie een compleet eigen en herkenbare identiteit geven.

Met Pode ben je echt thuis

Met de meubels van dit designmerk is het mogelijk je complete woonkamer in te richten. De collectie omvat niet alleen banken en fauteuils, maar ook tafels, stoelen en diverse accessoires als kussens, bijzettafels, zitzakken en plaids. Bovendien kun je elk meubel en accessoire zo persoonlijk maken, als je zelf wilt. Met de vele verrassende mogelijkheden en opties en een ruime keuze aan kleuren, materialen, afwerkingen en opstellingen heb je de inrichting van jouw Pode woonkamer helemaal zelf in de hand. Zoals met het uitgebreide kleurenpallet voor je stoffen of lederen Edit bank. De eigenwijs vormgegeven hoekbank Insert, waarvan je het onderstel naar eigen wens kunt aanpassen. Of de talloze kleurcombinaties voor de retro draaifauteuil Sparkle. Dit merk biedt genoeg variatie, om van je huis een echt uniek thuis te maken.

Onze Pode collectie: