Pode

Bank Tweak

vanaf: 3.995,-

de ruijtermeubel pand

Kom langs in onze woonwinkel

Onze adviseurs geven graag advies over alle mogelijkheden in kleur, materiaal en opstelling

  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken
Materiaal

Leder Fushion

Kleur

Beige

Afmeting (hxbxd)

76 x 192 x 100 cm

Zithoogte

43 cm

Uitvoering

R31 - 200 - 2x80

Artikelnummer: BANK-9133989 Categorieën: , ,

Bank Tweak: Jouw veelzijdige Pode-programma

Hoe stel jij je de ideale Pode-bank voor? Welke opstelling en materialen maken jouw interieur compleet? Wat voor beeld je ook schetst, met Tweak maak je al je woonwensen werkelijkheid. Want dit is het meest veelzijdige Pode-programma ooit. Ontdek Tweak nu al in de Cruquius.

Chill-gigant

Van een gewone bank tot een riante hoekopstelling of een u-vormige chill-gigant; geen bank vindt zo gemakkelijk jouw favoriete vorm als Tweak. Ontwerper Roderick Vos tekende een uitgekiend programma met slim bedachte elementen zodat je nagenoeg elke gedroomde combinatie of opstelling kunt verwezenlijken. Zoals je van elk Pode-product gewend bent, gaat het niet alleen om functie. Jouw designminnend oog wil ook wat. En ook op dat vlak biedt Tweak je precies wat je zoekt. Kijk maar eens naar de hoeken, waarin je een subtiel ‘kneepje’ kunt ontdekken. Maar ook de bolling in de armen en het hoogwaardige stoffeerdetail waarmee de zijkant van het rugkussen is afgewerkt. Tweak is een model waarin onze topstoffeerders met plezier hun vakmanschap kunnen showen.

Volop variëren: Zitbreedte en accessoires

Met de zitbreedte van Tweak kun je volop variëren. Bij de elementen heb je de keuze tussen 80 en 95 centimeter en bij de banken is ook een zitbreedte van 110 centimeter mogelijk. Mocht je graag een hoofdsteun als accessoire toevoegen dan is die in drie bijpassende breedtes beschikbaar. En goed om te weten: het programma kent ook een mooie poef, om je zitcomfort nog verder uit te breiden.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget