12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Fauteuil Scylla: op Sidekick kun je bouwen!

Fauteuil Scylla is zo Nederlands als maar kan. De designer van de stoel, Gerard Vollenbrock, heeft namelijk inspiratie opgedaan aan de kunstbeweging ‘De Stijl’. De fauteuil heeft namelijk een sober ontwerp, maar ook een schitterende buisframe dat helemaal achter de rug doorloopt. Bovendien heeft de stoel ook een stoer beklede armsteun. Dit model wordt Sidekick genoemd.

Door de kleine details en de perfectionistische afwerkingen, kan deze stoel jarenlang meegaan. Immers, hierdoor past het altijd bij de huidige trends. De details en afwerkingen hebben ervoor gezorgd dat Scylla een tijdloos design heeft. Dit heeft ervoor gezorgd dat Scylla een perfecte stoel voor in elke woonstijl is.

En dat deze stoel tijdloos is, blijkt wel. Scylla werd namelijk voor het eerst geïntroduceerd in 1996. Nu, meer dan 20 jaar later, is de fauteuil nog steeds onderdeel van het assortiment van

Bovendien is de fauteuil leverbaar in veel verschillende soorten stof en leer. Deze verschillende materialen zijn leverbaar in diverse kleuren. Hierdoor kan je de fauteuil helemaal ontwerpen naar jouw wensen en behoeften. Dit zorgt ervoor dat de fauteuil makkelijk te combineren is met veel verschillende woonstijlen en daardoor in de meeste woningen wel een plekje vindt.

Mocht deze fauteuil toch niet helemaal de fauteuil van je dromen zijn, wees dan niet getreurd. Bij ons in de showroom kun je een heleboel mooie meubels vinden, waaronder de fauteuil die past bij je wensen en behoeften. Bovendien kan je hier ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends!

Fauteuil Scylla is met een lage rug in stof leverbaar vanaf €1700,- en in leer vanaf €1880,-

vanaf: 1.700,-
ARTIKELNR.: 9009672

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Fauteuil Scylla
materiaal: leder Danza/Senso
kleur: Mocha/chicco
afmeting (hxbxd): 73x74x84cm
zithoogte: 43cm
zitdiepte: 55cm
uitvoering: laag – armlegger/zijkant leder Senso –  zit/rug leder Danza buis epoxy Nuit

€2270,-

Merk: Leolux

Opties:
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof en leder
optie armlegger – stof Alcantara of leder
optie zitcomfort – soft of firm

Ook leverbaar:
Fauteuil laag of hoog
Pouf