12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Eetstoel Dean: stoere eenvoud!

Eetstoel Dean is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke microleder. Model Dean is uitgevoerd in onderhoudsvriendelijke microleder. De eetstoel heeft zwarte metalen poten en een goed zitcomfort. Bij deze eetstoel vormen de zitting en rugleuning 1 geheel. Let ook op het prachtige banenstiksel wat vakkundig op de rugleuning is aangebracht.

Dean is leverbaar als eetstoel met een zithoogte van 48 cm, maar ook als barstoel met een zithoogte van 65 cm. Het onderhoudsvriendelijke microleder is makkelijk te reinigen, erg sterk en uitgevoerd in de kleuren camel, graphite en moss. Het kuipje is achterop de rug voorzien van een handgreep.

IN.HOUSE heeft naast eetstoelen en barkrukken ook bijpassende eettafels en bartafels zodat je er een gezellige eethoek van kunt maken. Je kunt deze natuurlijk weer combineren met andere meubels in je woonkamer of keuken. Je hebt hier ook tal van keuze mogelijkheden, bijvoorbeeld tv-meubel, dressoir, vitrinekast en boekenkast. Elk programma heeft een eigen look & feel.

Wil je weten hoe de eetstoel Dean het best bij jou in huis past? Of wil je de eetstoel eerst nog vergelijken met andere barkrukken uit ons assortiment? Kom dan langs bij ons in de showroom. Mocht je nog vragen hebben, dan staan onze verkopers voor je klaar. Daarnaast is een bezoek aan onze showroom fijn om inspiratie op te doen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

99,-
ARTIKELNR.: 10339198

Gerelateerde producten

Als afgebeeld:

Eetstoel Dean
materiaal: microleder bull/bora
kleur: camel
afmeting (hxbxd):  083x051x060cm
zithoogte: 48cm
zitdiepte: 42cm
uitvoering: eetstoel in microleder bull/bora kleur camel

€99,-

Merk: IN.HOUSE

Opties
de eetstoel is leverbaar in de kleuren moss, graphite en camel

Ook leverbaar
barstoel Dean