Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10472 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Contino armstoel voor optimaal gebruiksgemak!

Armstoel

Contino is met alle ronde vormen tijdloos vormgegeven. Eet- en armstoel Contino zijn uitgevoerd in een onderhoudsvriendelijke microvezelstof. De armstoel leent zich bijzonder goed om tijdelijk bij de zithoek te plaatsen als je extra zitplaatsen nodig hebt.

   • Verkrijgbaar als eet- of armstoel
   • Snel leverbaar zoals getoond
   • Voorzien van wielen

Eet- en armstoel Contino zijn uitgevoerd met zwarte poten voorzien van skatewielen wat een optimaal gebruiksgemak geeft. Wil je liever de stoel op poten in plaats van wielen? Geen probleem, dit kunnen wij standaard voor je uitvoeren. Daarnaast liever een RVS-poot in plaats van de kleur zwart? Ook dit is bij model Contino geen probleem!

Denk er eens aan om een mix van eet- en armstoelen aan 1 tafel te plaatsen. Ook een armstoelenset in verschillende kleurtjes geven een verrassend vrolijk effect aan je interieur! Je hebt hierbij de keuze uit onze uitgebreide IN.HOUSE stof- en leerconcept. Het voordeel van de leder- en stofsoorten uit dit concept zijn legio. Zo ben je verzekerd van een goede, uitgebreid geteste kwaliteit (vraag naar de stofpaspoorten met de kenmerken per stofsoort). En daarnaast kun je natuurlijk hele mooie combinaties samenstellen met veel van de andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Kies je voor contrast of misschien liever voor meer meubelen in 1 kleur, dat kan allemaal.


Lees verder…

199,-
ARTIKELNR.: ES1954X

Als afgebeeld:

Contino eetkamerstoel
materiaal: microstof River
kleur: 149
afmeting (hxbxd): 94x45x59cm
zithoogte: 50cm
zitdiepte: 46cm
uitvoering: poot zwart - skatewielen - SG 1

€ 199,-

Collectie: In.House

Opties
verkrijgbaar in diverse kleuren en kwaliteiten stof en leder
poot - zwart of RVS
optie poot - zonder of met wielen

Ook leverbaar:
Armstoel Contino