Eleonora

Eetstoel Ruben

239,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken

Product specificaties

Materiaal Stof
Kleuren
  • Wit
  • Bruin
Afmetingen (hxbxd) 60 x 62,5 x 83,5 cm
Zithoogte 52
Zitdiepte 47
Opties Draaibare zitting
Artikelnummer 9139831
cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Eetstoel Ruben: een ware eyecatcher

Ontdek de perfecte combinatie van design en functionaliteit met de eetstoel Ruben. Deze stijlvol ontworpen stoel is een prachtig voorbeeld van vakmanschap, met zijn zachte taupekleurige bekleding die moeiteloos elk interieur specialer maakt. De warme en veelzijdige kleuren passen perfect in zowel moderne als klassieke interieurs. Wat de eetstoel Ruben echt bijzonder maakt, is zijn draaifunctie. Hierdoor kunt u eenvoudig uw zithouding aanpassen zonder de stoel te verplaatsen. De stevige en glanzende metalen poot geeft de stoel niet alleen een hedendaagse uitstraling, maar zorgt ook voor een solide basis.

Wonen met Eleonora

Eetstoel Ruben is onderdeel van het merk Eleonora. Of je gaat voor een industrieel, Scandinavisch of vintage interieur; met de meubels van woonmerk Eleonora sluit je aan bij de interieurtrends van nu én morgen. Het merk heeft veel eyecatchers die lang leuk blijven.

Armstoelen bij De Ruijtermeubel

Wil je weten of eetstoel Ruben een goede match is voor bij jou thuis? Of ben je benieuwd naar alle andere meubels van Eleonora? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier kan je deze stoel en de rest van onze collectie in het echt komen bewonderen. Bovendien kunnen onze verkopers je helpen met al je vragen.  Daarnaast kan je bij ons in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.