Grote jubileum kortingen & acties!

Vier mee: 20 jaar Henders & Hazel
henders en hazel 20 jaar
Henders en Hazel

Uitschuiftafel Vegas

vanaf: 1.799,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken

Product specificaties

Materiaal Keramiek
Kleuren Wit of Antraciet
Afmetingen (hxbxd) Verschillende afmetingen beschikbaar
Opties Butterfly uitschuifsysteem
Artikelnummer 9148135
cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Uitschuiftafel Vegas

Ontdek de Vegas collectie van Henders & Hazel, waar elegantie en functionaliteit naadloos samenkomen. Deze schitterende uitschuiftafel, beschikbaar in een stijlvolle wit marmerlook, is een waar pronkstuk in elk interieur. Met een ingenieuse uitschuifsysteem transformeer je de tafel moeiteloos van 170 cm naar een royale 230 cm, perfect voor gezellige diners en feestelijke gelegenheden. Het tafelblad, vervaardigd uit hoogwaardig keramiek op glas, biedt niet alleen een luxe uitstraling, maar is ook buitengewoon robuust en duurzaam. Dit maakt de tafel ideaal voor dagelijks gebruik, zonder concessies te doen aan stijl. Het subtiele, doorlopende marmerlook patroon blijft zichtbaar, zelfs wanneer de tafel volledig is uitgeschoven, wat zorgt voor een consistent en elegant design. Het antraciet metalen onderstel voegt een industriële touch toe aan de tafel en versterkt de robuuste uitstraling. Deze combinatie van materialen en kleuren maakt de tafel een veelzijdige aanvulling op zowel moderne als klassieke interieurs. Met de Vegas uitschuiftafel haal je niet alleen een functioneel meubel in huis, maar ook een stuk dat bijdraagt aan de esthetische waarde van je woonruimte. Ervaar het ultieme samenspel van design en duurzaamheid met deze unieke uitschuiftafel van Henders & Hazel.

Henders & Hazel bij De Ruijtermeubel

Wil je de prachtige uitschuiftafel Dolmen in het echt ervaren? Ben je nieuwsgierig naar meer informatie over deze tafels of wil je ze vergelijken met andere eettafels in ons assortiment? Breng dan een bezoek aan onze showroom, waar wonen op zijn best tot leven komt. Onze vriendelijke verkopers staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te voorzien van deskundig advies. En wil je toch wat extra hulp bij het invullen van jouw interieur? Dan kan je een interieuradvies bij ons inplannen.

Nieuwe ideeën en trends

Een bezoek aan onze showroom is meer dan alleen het bekijken van meubelen. Het is een inspirerende ervaring waar je nieuwe ideeën kunt opdoen op het gebied van wonen, kleuren en de nieuwste trends. Laat je verrassen door de verschillende mogelijkheden en laat je creativiteit de vrije loop. Onze showroom is de ideale plek om jouw droominterieur tot leven te laten komen.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget