Cartel Living

Bank Nassau

vanaf: 1.863,-

  • bank dutchz 106 design house of duchtz merken cruquius
  • hoekbank dutchz 106 design house of duchtz merken cruquius

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken

Product specificaties

Materiaal
  • Leder
  • Stof
Kleuren Diverse kleuren
Afmetingen (hxbxd) ca. 79 x 248 x 90 cm
Zithoogte ca. 44cm
Zitdiepte ca. 57 cm
cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Bank Nassau: elegantie ten top!

Bank Nassau is een mooie elegante bank. De bank wordt standaard geleverd met strakke lijnen. Heb je liever een stoerdere look? Dan kan je ook kiezen voor een open stiknaad. Wat je ook kiest, deze bank blijft elegant. Dat komt vooral door de poten: de zogenaamde sledepoot. Hierdoor krijgt de bank een mooie luchtige uitstraling.

Ruimte & rust

Nassau zal de ruimte rust geven. Dit komt omdat de bank geen vlakverdeling heeft op zowel de rugleuning als het zitvlak. Bovendien bestaat de bank uit veel verschillende elementen. Hierdoor kan je de bank ook helemaal passend maken voor in jouw woning. Ook kan je de bank zo naar eigen smaak aanpassen. Tevens is de Nassau leverbaar in diverse kleuren en materialen.

Deze bank van Cartel Living is helemaal aan te passen aan de stijl die jij voor ogen hebt. Dat maakt deze bank ideaal. Je bent namelijk helemaal vrij in het kiezen van een andere stiknaad en poot. Ook de armleuningen zijn aan te passen. Dik of dun, het kan allemaal. Daarnaast is het zitcomfort van deze bank zeer comfortabel. Dit maakt de bank niet alleen heel ontspannend, maar ook uitnodigend.

Cartel living bij ons in de winkel

Bij Cartel Living is vakmanschap een traditie. Onze meubels worden met passie en liefde handgemaakt in onze eigen fabriek in Nederland. Ervaar stijlvol zitten als nooit tevoren met onze karaktervolle banken, bedden, fauteuils, tafels en eetkamerstoelen. Sinds 1986 beloven wij voelbaar comfort en oog voor detail. Dit is niet alleen meubilair; dit is design op zijn best.

Wil je deze hoekbank van Cartel Living in het echt zien? Wil je de bank vergelijken met onze andere hoekbanken of heb je nog vragen over bank Nassau? Kom dan langs in de winkel. Onze verkopers staan voor jou klaar. Bovendien kun je bij ons in de winkel ook inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Boek een interieuradvies

Heb je liever nog wat extra hulp bij het vormgeven van jouw interieur? Boek dan een interieuradvies en ontdek samen met een van onze deskundige interieuradviseurs hoe jij alles uit jouw interieur kunt halen.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget