.

Leestijd: 3 minuten

Wooninspiratie

De Ruijtermeubel

Dé woonwinkel op woonboulevard Cruquus

Zie jij ze al zweven? Met de Saunaco tv-meubels zou dat zomaar kunnen! Met de ultra-modulaire tv- en wandmeubels creëer je een strak en modern effect in ieder interieur. TV kijken doen we allemaal in meer of mindere mate. Maar met Saunaco in huis creëer je echt een unieke tv-ervaring, en daar komt bij dat de tv- en wandmeubels echt een eyecatcher zijn in de huiskamer.

Maak je tv-ervaring compleet met Saunaco

In principe is de tv hetgeen waar je naar kijkt, maar met de prachtige Saunaco tv-dressoir hebben wij de grootste moeite om onze aandacht alleen maar de tv te houden… Dat komt voornamelijk door de strakke geometrie dat is toegepast. Voeg daaraan toe dat de afwerking erg gedetailleerd en strak is, zoals de Cas dressoir hieronder, dan is jouw tv-ervaring pas echt compleet!

Ontwerp je eigen Saunaco zwevend tv meubel!

Het leuke aan de Saunaco collectie is dat je veel zelf kunt samenstellen. De tv-dressoir onderdelen zijn namelijk leverbaar in allerlei moderne kleuren, materialen en met vele extra opties. Boek gerust eens een afspraak om jouw gewenste wandmeubel in 3D samen te stellen, onder het oog van één van onze interieurexperts. Je zult versteld staan van het feit dat er zo veel verschillende mogelijkheden zijn!

cas systeem tv dressoir
De stijlvolle Cas dressoir hangt er altijd goed bij

Maak van je kast een unieke wandmeubel

Het modulaire systeem van de Saunaco collectie is erg innovatief omdat je de modules functioneel kunt laten aanpassen en herschikken. Zo kan er bijvoorbeeld van een hoge kast ook een mooi wandmeubel of tv-kast gemaakt worden. Handig toch? Kijk bijvoorbeeld naar de dressoir hieronder. Het hoeft niet alleen een kast te zijn, maar kan ook zeker dienen als stijlvolle tv-meubel.

cas dressoir inspiratie
Zwart, wit, staand of aan de muur? Het kan allemaal met de Saunaco dressoirs!

Zwevende tv meubels

Zwevend tv meubel op maat ontwerpen?

Onze adviseurs helpen je graag!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Laat je dan vooral inspireren door één van onze interieurprofessionals. Boek vrijblijvend een adviesgesprek en ervaar de Saunaco dressoirs zelf bij ons in de winkel!

Zwevend tv meubel bij onze klanten thuis