Dôme Deco

Vaas Sarai

139,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken
Materiaal

Stoneware Ceramics

Kleur

Beige

Afmeting (hxbxd)

23 x 23 x 13 cm

Uitvoering

Finished matt

Materiaal

Keramiek

Kleur

Beige

Artikelnummer: 9129232

cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Vaas Sarai: Een symbool van stijl en verfijning

De vaas Sarai, afkomstig van het Belgische merk Dôme Deco, is een kunstwerk van 11 cm hoog vervaardigd uit hoogwaardig keramiek. Deze vaas is een blikvanger op zich en voegt een vleugje elegantie en verfijning toe aan je interieur. Met zijn afgeronde kleuren, gemengde vormen, transparantie en indrukwekkende details prikkelt de vaas Sarai de zintuigen en stimuleert het de verbeelding. Maar dit object is meer dan alleen een decoratief object; het is een symbool van vernieuwing en verfijning in interieurontwerp.

Een uitnodigende en verfijnde interieurstijl

De vaas Sarai weerspiegelt de groeiende behoefte om te ontdekken en inspiratie te halen uit de hele wereld. Het staat voor een verlangen naar vernieuwing en een frisse start. De unieke combinaties van kleuren en texturen die Dôme Deco in dit kunstwerk heeft samengebracht, resulteren in een warme, uitnodigende en verfijnde interieurstijl. Deze stijl is perfect geschikt voor degenen die genieten van een ‘urban’ levensstijl met een vleugje luxe. Met dit gave object breng je bovendien niet alleen een prachtig decoratiestuk in huis, maar ook een uiting van jouw persoonlijke stijl en verfijning.

Een statement van luxe en stijl

De Sarai vaas is bovendien meer dan alleen een object. Het is een statement van luxe en stijl. Plaats dit kunstwerk in jouw interieur en laat het dienen als een bron van inspiratie en bewondering. Of je het nu in de woonkamer, de slaapkamer of een andere ruimte plaatst, de vaas Sarai zal ongetwijfeld een gespreksonderwerp zijn en een blijvende indruk achterlaten op iedereen die het ziet. Het herinnert ons aan de kracht van design om onze leefomgeving te transformeren en onze emoties te beroeren. Tenslotte breng je met vaas Sarai een vleugje kunst en verfijning in jouw wereld.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget