Dôme Deco

Spiegel Frome

330,-

Ontdek eindeloze mogelijkheden

Kom langs en ontdek samen met onze adviseurs de vele mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen in onze woonwinkel.

de ruijtermeubel pand
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6
  • Onze chauffeurs bezorgen door heel Nederland
  • Meer dan 30 exclusieve woonmerken
Materiaal

Metaal

Kleur

Bruin

Afmeting (hxbxd)

Ø10 Ø16 Ø19 x 23 cm

Uitvoering

Set van 4

Materiaal

Metaal

Kleur

Bruin

Artikelnummer: 9127687

cwb erkend logo

Koop met zekerheid dankzij de garanties van CBW.


Speelse spiegelset Frome: Decoratie en functionaliteit

Een vleugje speelsheid en een flinke dosis stijl, dat is wat de spiegel Frome te bieden heeft. Deze set is niet alleen een charmante decoratie voor aan de muur, maar vervult ook een praktisch doel als spiegel. Met maar liefst vier spiegels in verschillende formaten kun je eindeloos variëren en je interieur verrijken.

Dôme Deco: Meester in contrasten

De Frome spiegel is een creatie van Dôme Deco, een merk dat zich onderscheidt door zijn unieke interieurconcept. Dôme Deco biedt een totaalbeleving op het gebied van meubels, woonaccessoires en interieurtextiel. Het merk omarmt contrasten en het samenspel van elementen, wat resulteert in een bijzondere uitstraling en vorm. Of het nu gaat om warm en koud, licht en donker, stad en platteland, Dôme Deco weet contrasten harmonieus te combineren en zo een geheel eigen stijl te creëren. Met Dôme Deco breng je niet alleen kwaliteit in huis, maar ook een uniek verhaal en een eigenzinnige stijl. Ontdek de wereld van Dôme Deco en verrijk je interieur met de speelse en stijlvolle Frome spiegelset.

Dôme Deco: Luxe in detail

De Frome spiegelset is een creatie van Dôme Deco, een merk dat synoniem staat voor luxe en stijl. Met hun oog voor detail en hoogwaardige materialen weten ze steeds weer unieke en verfijnde interieuritems te ontwerpen. Deze wandspiegel is daar geen uitzondering op.

Voeg een vleugje klasse en stijl toe aan je huis met de Frome spiegel van Dôme Deco. Deze opvallende spiegelset zal niet alleen je ruimte verrijken, maar ook bewonderende blikken van gasten uitlokken.


Gratisinterieuradviesadvies interieradvies

Gratis interieuradvies?

Onze interieurontwerpers luisteren naar jouw wensen en vertalen dit naar een passend interieuradvies

  • Persoonlijk advies van professionele interieurarchitecten
  • Kleuronderzoek
  • 12000 m2 collectie met verschillende woonbeleving
  • Actuele woonstijlen binnen elk budget