.

Leestijd: 2 minuten

Woonstijlen en trends

De Ruijtermeubel

Dé woonwinkel op woonboulevard Cruquus

Wat is adore stof?

Als we het hebben over tijdloze meubelstoffen, dan moeten we het ook hebben over Adore stof.  Deze gebreide vorm van velours heeft een prachtige volle en excentrieke uitstraling. Het is volgens ons een ideale stof voor bijvoorbeeld banken, stoelen en fauteuils. In deze blog laten we je van alles weten over de veelzijdigheid van de stof Adore.

De kenmerken van Adore stof

Adore wordt vaak gezien als het zusje van Velours. Echter het grote verschil tussen deze twee meubelstoffen is dat de microvezel haartjes bij Adore iets korter zijn afgesneden. De stof oogt daardoor matter dan de doorsnee Velours variant. Wij hebben in ieder geval van beide varianten mooie meubelen, zoals de voorbeelden hieronder.

Bank Divaro in Adore stof
Delora bank met Adore stof
Delora bank met velours stof
Delora U-bank met Velours stof (Seven)

Adore kwetsbaar? Helemaal niet!

Er wordt nog wel eens gezegd dat Adore stof redelijk kwetsbaar is. Maar eigenlijk is dat helemaal niet zo. Deze stof is namelijk behoorlijk sterk en kan lang meegaan. Niet voor niets zien we veel meubels in de horeca die gemaakt zijn van Adore. Ook is de stof gemakkelijk te onderhouden en schoon te maken. Externe factoren als water, licht en vuil hebben geen invloed op de blijvende kwaliteit. Je bent dus vrijwel altijd verzekerd van een meubelstof dat echt lang met de tijd meegaat.

Vele kleuren en stijlen mogelijk

Naast duurzaam, is Adore ook veelzijdig. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor meer kleur, of juist voor een donkere tint. Heb je twijfels over wat past bij jouw interieur? Geeft niet! Onze interieur experts zitten op je wachten om jou van advies te voorzien. Boek gelijk een afspraak met één van onze interieur professionals en ga ervoor!

velours stoffen
Stof ‘Adore’ is in vele kleuren leverbaar. Voor welke ga jij?

Kom langs in de winkel

Om uiteindelijk echt pas een keuze voor de stof Adore te maken, is een bezoek bij onze winkel in Cruquius aan te raden. Je krijgt namelijk pas echt feeling met een meubelstuk als je er zelf op kan zitten! Kijken, voelen, ruiken, het hoort allemaal bij de belevenis van een goed meubel! Daarom nodigen we je vooral uit om eens naar onze showroom te komen en bij onze experts jouw vragen over de Adore stof te stellen. Zien we je snel?