Klantbeoordelingen★★★★★★★★★★8,4 van 10569 beoordelingen
Feedback Company

op basis van 12000 m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies kinderspeelruimte

Wooninspiratie

Accessoires, groot of klein, voor iedereen is er wel ‘iets’ te vinden. Iets unieks, iets anders en vooral iets wat te personaliseren is door middel van indeling en grootte. Accessoires waar ik heel erg fan van ben, zijn wandplanken. Ze zijn praktisch, staan mooi in je ruimte en je kunt er heel mooi accenten mee aanbrengen in je interieur. Een merk, dat al heel wat jaren op deze trend inspringt, is d-Bodhi. De producten van dit kwaliteitsmerk zijn in ieder interieur toepasbaar. En op Woonboulevard Cruquius exclusief bij De Ruijtermeubel verkrijgbaar!

wandsysteem

Oud hout krijgt bij d-Bodhi een tweede leven

De liefde voor het prachtige karakter van verweerd hout gaat bij d-Bodhi erg ver. Het idee achter de collectie van dit merk is recycling. d-Bodhi haalt het doorleefde hout en ijzeren restmaterialen uit Indonesië. Door de verwering van de felle zon en het Indonesische klimaat krijgt het hout dat d-Bodhi gebruikt zijn schoonheid. Voordat het bruikbaar is voor recycling, wordt alles dan ook eerst helemaal schoongemaakt, opgeschuurd en gecontroleerd. Geen enkel exemplaar is precies hetzelfde en ieder meubel heeft zijn eigen verhaal. Deze unieke en moderne meubels zijn van hoge kwaliteit en worden over de hele wereld verkocht. Wist je trouwens dat elk exemplaar is voorzien van het originele logo? Zo weet je zeker dat je een echte d-Bodhi in je bezit hebt!

d-bodhi

De basis

De wandplanken van d-Bodhi zijn onderdeel van de stoere Shelfmate collectie. In deze collectie zijn 5 types wandplanken opgenomen die ieder in verschillende vormen, afmetingen en kleurencombinaties te verkrijgen zijn. Door de combinatie van het zwarte ijzeren frame met hoogwaardig teakhout geeft dit een industrieel maar toch verfijnde uitstraling. Combineer verschillende elementen met elkaar voor een speels en uniek geheel. Shelfmate is verkrijgbaar als wandplank én in de series Walnut, Oak en Black.

Combineren maar!

De elementen zijn zo mooi, dat ze ook als enkel stuk en op de juiste positie in je interieur een prachtig effect geven. Maar het is nog fraaier, als de losse elementen worden gecombineerd tot complete wanden. In dat geval is het het mooist om te kiezen voor een en dezelfde uitvoering. Zo houd je de wand, ondanks de afmeting en het gebruik van diverse verschillende elementen, rustig en ontstaat er één geheel. Moet je de samenstelling nu helemaal zelf bedenken? Dit kan natuurlijk, maar dit hoeft niet. Via de website van Shelfmate (shelfmate.nl) zie je maar liefst 34 basisopstellingen, die de ontwerpers van het merk al voor je hebben bedacht. Klik op de opstelling die jij leuk vindt en je ziet meteen welke elementen je hiervoor nodig hebt. Dus of je zo’n voorbeeld in zijn geheel aan jouw muur wilt overnemen of er toch een persoonlijke draai aan wilt geven; bij d-Bodhi kan het allemaal!

opstelling

Direct te visualiseren in je eigen interieur

Erg leuk al die opstellingen, afmetingen en materialen, maar hierdoor is het misschien ook moeilijk in te schatten welke combinatie nou het mooiste bij jou thuis staat. Het liefst zou je het eventjes als voorbeeld op je wand willen zien. En dat kan ook! Want heb je eindelijk een opstelling gekozen, maar twijfel je nog? Download dan de app van d-Bodhi en plaats de elementen virtueel op je muur. Door dit te doen, krijg je een idee hoe deze bij jou in de huiskamer hangen en kun je meteen gericht de juiste aantallen en types aanschaffen. 

Wil je meer weten over dit onwijs mooie wandsysteem of wil je ze eens in het echt bewonderen? Kom dan naar de showroom van De Ruijtermeubel en bekijk de talrijke mogelijkheden!

Tekst: Interieurarchitect Lisa Voet
Beeldmateriaal: d-Bodhi