12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Wandrek Industrial: stoer en speels!

Wandrek Industrial is leverbaar in twee varianten en geven je woonkamer, keuken of hal een moderne industriële uitstraling.
De wandrekken zijn stoer afgewerkt in een zwarte poedercoat.

  • Twee varianten
  • Wandbevestiging mogelijk
  • Scherp geprijsd

Het Industrial wandrek heeft 2 opties. Zo kan je kiezen voor een aantal horizontale schappen, maar het wandrek is ook leverbaar met een speelsere indeling. Hierbij zijn de schappen asymmetrisch verdeeld. Het wandrek is bovendien geschikt voor al jouw mooie accessoires. Vul het rek bijvoorbeeld met bloempotten, boeken, aardewerk of houtblokken voor een creatief en verrassend effect. Of zet er twee dezelfde of juist verschillende naast elkaar als roomdivider. Met Industrial kan je alle kanten op.

Voor de prijs hoef je het niet te laten. Industrial is namelijk extra scherp geprijsd! Beide uitvoeringen zijn bovendien snel leverbaar, waardoor je snel kunt genieten van je nieuwe aankoop. Vraag naar de snelle levermogelijkheden in de winkel. Onze verkoopadviseurs helpen je graag verder met je vragen.

Industrial met horizontale schappen is leverbaar vanaf €349, het wandrek met de asymmetrische indeling is leverbaar vanaf €379,-.

vanaf: 349,-
ARTIKELNR.: 1036363

Als afgebeeld:

Industrial wandrek
materiaal: staal
kleur: zwart
afmeting (hxbxd): 197x079x029cm
uitvoering: asymmetrisch, inclusief wandbevestiging

€ 379,-

Merk: IN.HOUSE

Opties:
Industrial is leverbaar met horizontale schappen en met asymmetrische schappen