Leestijd: 3 minuten

Wooninspiratie

Samira Huibregtse

Met een goed gevoel voor taal en een groeiende interesse in interieur, schrijft Samira over alles wat ze ziet gebeuren in de wereld van wonen.

Heb jij het al bedacht hoe de kast van jouw dromen er uit moet zien? Weet je precies welke kleuren en materialen je wilt? En heb je al besloten wat het design van de kast wordt, maar heb je deze kast nog nergens zien staan? Wees dan niet getreurd! Bij ons kun je jouw wandkasten zelf ontwerpen, waardoor je zeker weet dat de kast van jouw dromen ook bij jou thuis komt te staan!

Altijd een wandkast op maat met Hülsta

Hülsta brengt al decennialang meubels op de markt die staan voor duurzaamheid, degelijkheid en de hoogste kwaliteit. Hierdoor ben je verzekerd van jarenlang woonplezier. De wandkasten op maat passen bovendien in veel verschillende woonstijlen. Dit komt omdat deze kasten met veel diverse opties kunnen worden geleverd. Van kersenhout voor een klassieke uitstraling tot hoogglans wit laqué met chroom voor een meer moderne sfeer. En wat dacht je van de verschillende ontwerpen? Er zijn zoveel mogelijkheden, dat er altijd een wandkast op maat tussen zit!

Van sauna’s naar wandkasten op maat

De wandkasten van Saunaco hebben een interessante geschiedenis. Dit bedrijf begon in 1969 namelijk als producent van sauna’s. Inmiddels zijn ze overgestapt op onder andere wandkasten op maat en leveren ze meubels van hoogkwalitatief eikenhout. Saunaco staat bekend om het ultramodulaire meubelprogramma. Hierbij werkt de tijdloze en strakke geometrie als basis. Vanuit daar kan jij naar wens een wandkast samenstellen. Saunaco is daarmee een droom voor iedereen die op zoek is naar een authentiek en origineel meubel.

De wandkasten van Saunaco
Van sauna’s tot wandkasten op maat, Saunaco heeft een interessante geschiedenis

Is een haardkast wat voor jou?

Interstar is net nieuw in de winkel, maar nu al een groot favoriet van velen. Dit bedrijf is een echt familiebedrijf dat al 3 generaties lang kasten maakt. Hiervoor werken ze regelmatig samen met Hans Daalder, die je wellicht ook kent van het merk Bert Plantagie. Interstar biedt diverse wandkasten op maat aan, waarbij je ook kunt kiezen voor een haardkast. Verder is veel keuze in materiaal, kleur en design. Heb jij een ontwerp gemaakt? Dan wordt dit met veel liefde, kennis en kwaliteit voor jou gemaakt. Zo kun je thuis genieten van de kast van jouw dromen!

Een wandkast op maat samenstellen tijdens een advies

Heb jij een kast gevonden waar jouw hart sneller van gaat kloppen? Kun jij al weken aan niks anders denken dan de kast van jouw dromen? Dan wordt het tijd om samen met een van onze deskundige interieuradviseurs jouw wandmeubel op maat samen te gaan stellen. Dit kan tijdens een 3D advies, waardoor je een duidelijk beeld krijgt van jouw kast. De tekening van dit ontwerp krijg jij na het advies mee naar huis, zodat je er thuis nog even rustig naar kan kijken. Ben je zeker van jouw ontwerp? Dan kun je die bij ons bestellen en zo snel genieten van jouw wandkast op maat!

Tekst: Samira Huibregtse
Afbeeldingen: Hülsta, Interstar, Saunaco

Error in de.ruijtermeubel account. API error: Any of the pages_read_engagement, pages_manage_metadata, pages_read_user_content, pages_manage_ads, pages_show_list or pages_messaging permission(s) must be granted before impersonating a user's page.