12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Vloerlamp Fisher: als een vis in het water!

Vloerlamp Fisher is een trendy lamp die op vele manieren een blikvanger is. Zo is de lamp elegant om te zien. Bovendien verlicht deze lamp de gehele ruimte, zonder dat het teveel ruimte in neemt. De naam is overigens niet zomaar gekomen. Fisher doet denken aan een hengel, waarbij de lampenkap de dobber is. Ook dit maakt dat deze lamp een echte eyecatcher is.

Fisher heeft een hoogte van 205-280 cm. Over deze lamp kijk je dus niet heen! Verder is deze lamp leverbaar in een zwarte en een satijnen kleur. Daardoor past de lamp in veel verschillende interieurstijlen.

Wil je weten hoe Fisher er in het echt uit ziet? Ben je benieuwd naar de opties waar deze lamp in leverbaar is? Of heb je toch liever een andere (vloer)lamp? Kom dan langs bij ons in de showroom. Hier vind je naast Fisher nog een heleboel andere mooie (vloer)lampen. Daardoor zie je meteen wat wel en niet past bij jouw wensen en behoeften. Bovendien kan je in de showroom inspiratie opdoen op het gebied van wonen, kleuren en trends.

Vloerlamp Fisher is leverbaar vanaf €449,-

vanaf: 449,-
ARTIKELNR.: 9068039

Als afgebeeld

Vloerlamp Fisher
materiaal: metaal
kleur: Satijn
afmeting (hxbxd): 205-280xØ58x28cm
uitvoering: vloerlamp metaal satijn

€ 495,-

Merk: Sompex

Opties
de vloerlamp is leverbaar in de kleuren zwart en wit