12000m2 wooninspiratie Gratis parkeren Interieuradvies Restaurant 8.3/10 op basis van 610 reviews

Leestijd: 2 minuten

Wooninspiratie

De Ruijtermeubel

De Ruijtermeubel

Dé woonwinkel op woonboulevard Cruquus

verkoper Niko van design meubelen

Hallo. Ik ben Niko en ik werk als verkoper van voornamelijk design meubelen bij De Ruijtermeubel. Je kunt mij vinden bij Hülsta, Leolux en House of Dutchz. Deze designmerken vind je achter in de winkel. Maar ik verkoop ook meubels van andere merken, zoals IN.House.

Als verkoper zit ik op de goede plek. Ik vind de omgang met klanten erg fijn en het is dan ook een van de leukste dingen om te doen in mijn baan. Bovendien leer ik ook veel van het proces. Met alle ups en downs die daarbij komen kijken, probeer ik mijzelf beter te maken.

Als mensen bij mij iets komen kopen, probeer ik er altijd op aan te sturen dat ze persoonlijke keuzes maken. Koop wat in je bereik ligt, of dat nou design is of niet. Uiteindelijk zorgt dat ervoor dat het als prettig en verreikend wordt ervaart. Neem dat maar van mij aan!

Verder vind ik het ook belangrijk om klanten een goed gevoel te geven, zodat ze meteen een koop sluiten. Zit dat er nog niet in? Dan hoop ik dat het goede gevoel ervoor zorgt dat de klant later nog een keer terugkomt.

Als ik kijk naar trends, moet ik eerlijk bekennen dat ik niet iets duidelijks zie in de wereld van designinterieur. Zelf haal ik mijn inspiratie altijd uit de mensen en de natuur. Zij zijn keer op keer een onuitputtelijke bron van inspiratie. Maar klanten zouden zelf voor design moeten kiezen omdat het hen aanspreekt. Omring jezelf met de dingen die je mooi vindt, dat maakt je gelukkig. Bovendien: over smaak valt niet te twisten!